Foto: Ssense
Foto: Ssense

Družbena omrežja so skoraj pregorela, potem ko je spletni prodajalec Ssense na svojem Instagramu objavil fotografijo omenjenih spodnjic z visokim pasom, zadrgo, gumbom, zakovicami in žepi – skratka, kot običajen zgornji del klasičnih kavbojk.

"To je najgrša stvar, kar sem jih videla v svojem življenju," je objavo hitro komentirala ena izmed uporabnic.

Cena? 334 dolarjev na Ssensovi spletni strani, kar pa ne bi preprečilo, da ne bi bile hlačke v velikostih L, XL in XXL že razprodane.

Neobičajne spodnjice so bile prvič predstavljene lani jeseni na pariškem tednu mode, v sklopu kolekcije pomlad/poletje 2019 modne hiše Y/Project.

Velikega navdušenja ni

Mnenja o omenjenem izdelku so ... milo rečeno, deljena. Številni uporabniki družbenih omrežij se iz kreacije norčujejo, češ da je naravnost obupna, drugi se sprašujejo, ali je že prvi april.

"Torej, danes sem na spletni strani opazila spodnjice iz džinsa in sem, iskreno, osupla," je zapisala ena izmed uporabnic Twitterja. "Ne morem najti besede, ki bi združevala gnus, sram in tudi malo jeze."

Številni so poudarili, da so videti hlačke precej boleče, porajala so se tudi vprašanja, kdo bi to dejansko nosil v resničnem svetu.