Victoria Beckham je z estetsko dovršenimi oblačili ostala zvesta svojemu slogu. Foto: Reuters
Victoria Beckham je z estetsko dovršenimi oblačili ostala zvesta svojemu slogu. Foto: Reuters

Zvezdnica, ki je nedavno začela tudi lepotno linijo, je revijo odprla z nizom črnih oblek, srednje dolge dolžine. Pozneje so prevladovali karirasti vzorci v najrazličnejših barvah, nekaj pa je bilo tudi beline. Znano je, da Beckhamova ni ljubiteljica odprtih dekoltejev, kar je potrdila tudi s tokratno kolekcijo, za katero so bili značilni puliji in obleke z ovratniki. Estetsko dovršena oblačila je dopolnila z visokimi škornji.

45-letna zvezdnica je zapisala, da njena kolekcija jesen/zima poudarja nagonskost in razgibanosti. “Razmišljala sem o napetosti med uglajenostjo in uporništvom. Želela sem spoštovati tradicijo in hkrati izzivati konvencijo biti prevraten, a še vedno prefinjen,” pojasnjuje Beckhamova, ki je bila znana kot Posh iz dekliške zasedbe Spice Girls.

Londonski teden mode je bil letos bolj umirjen, saj so bili zaradi koronavirusa odsotni številni kitajski modni oblikovalci in ljubitelji mode. Kljub temu se je v neoklasicistični banketni hiši v Whitehallu v osrednjem Londonu zbralo lepo število obiskovalcev, med drugim tudi Victorijin mož David Beckham z otroki.