Angelčki morajo za svojo postavo že mesece pred samo modno revijo telovaditi tudi dvakrat dnevno. Foto: Reuters
Angelčki morajo za svojo postavo že mesece pred samo modno revijo telovaditi tudi dvakrat dnevno. Foto: Reuters

Victorie's Secret se je letos po pričakovanjih pridružila tudi Bella Hadid, mlajša sestra znane manekenke Gigi Hadid. Modna revija, ki si jo ogleda ogromno ljudi, bo letos prvič v Parizu.

Dekleta, ki bodo del ene izmed največjih modnih revij na svetu, so izbrana. Med njimi sta tudi obe sestri Hadid. Najprej je bila sicer za modno revijo izbrana mlajša Bella, pozneje pa so potrdili, da bo na modni stezi mogoče videti tudi Gigi, poroča Vogue.

Po poročanjih Vogua naj bi se po modni brvi sprehodili tudi Kendall Jenner ter drugi, v javnosti že dobro znani angelčki: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio in Lily Aldridge.

Ena izmed največjih časti, ki so je lahko deležni angelčki, je tako imenovani Fantasy Bra oziroma nedrček, ki je narejen posebej za eno izmed njih. Vrednost letošnjega dosega skoraj 3 milijone evrov, nosila pa ga bo Jasmine Tookes. Pred njo so imele to priložnost tudi Lily Aldridge, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Candice Swanepoel in druge, ki so se s svojim delom z leti močno izkazale.

"Modna revija je bila že v velikih mestih po svetu, nikoli pa je še nismo gostili ravno v prestolnici mode - Parizu," je odločitev o izbiri letošnje lokacije pojasnila Monica Mitro.

Izbira velike zgodovinske stavbe ekipi ustvarjalcev predstavlja velik izziv, saj želijo, da bi gledalci tudi na malih zaslonih začutili čar pariških noči. Ravno za letošnjo modno revijo so na avdicijah opazili občuten porast deklet, zato je bil izbor še težji kot prejšnja leta. "Ko vidiš tako veliko deklet v tako kratkem času, si enostavno prisiljen v uporabo sistema izločanja, saj zgolj tako lahko narediš ožji izbor."

Več o pripravah na modno revijo si lahko ogledate v spodnjem posnetku.