Najbolje ocenjene novice zadnjih dveh dni - Zabava

Zabava

Video: Mariborski otok drugo leto zapored gostil Igre mest
Mariborski otok je gostil zabavne Igre mest, nekoč znane pod imenom Jadranske igre, še prej pa pod imenom Igre brez meja, kjer so v konkurenci petih ekip lanski naslov ubranile Štajerske vijolice.
6

Zabava

"Demi Lovato se bo vrnila močnejša kot kadar koli do zdaj"
Glasbenica Meghan Trainor je v intervjuju spregovorila o tem, da verjame, da se bo Demi Lovato po predoziranju, zaradi katerega je pred kratkim končala v bolnišnici, vrnila močnejša kot kadar koli.
18

Zabava

Francoska diva Isabelle Adjani proti družbenim medijem
Francoska filmska ikona Isabelle Adjani je razkrila, da se sprašuje, kako se mlade igralke lahko spopadajo z vso norostjo, ki jo s seboj prinašajo družbeni mediji.
20

Zabava

Foto: Najstniki največ nagrad podelili seriji Riverdale
V Los Angelesu so podelili že tradicionalne nagrade po izboru ameriških najstnikov Teen Choice, večer pa je zaznamovala predvsem dominacija televizijske serije Riverdale.
2

Zabava

Sodobno "vplivništvo" – prodajanje olepšane resničnosti ali prava služba?
Nekoč so otroci sanjali, da bodo postali tesarji, gradbeniki, zdravniki in učitelji – danes je idealen poklic za številne nekoliko drugačen.
79

Zabava

Bruseljski trg znova prekrila ogromna cvetlična preproga
Na osrednjem bruseljskem trgu so znova postavili preprogo iz cvetov, ki s svojimi barvitimi vzorci navdušuje tako domačine kot obiskovalce belgijske prestolnice.
3

Zabava

Simbol za skodelico kave v vozilu vam lahko reši življenje
Proti zaspanosti ne pomaga kemija, ampak zgolj in samo spanje. Počitek, pa čeprav samo za 15 minut na voznikovem sedežu.
37

Zabava

Na grškem otoku lahko za simbolično plačilo zabavate 55 mačk
Si lahko predstavljate, da bi bila vaša služba ljubkovati in skrbeti za 55 mačk?
9

Zabava

Pri imenu Rolls-Royce nekaj pomeni tudi pomišljaj
Avtomobilske znamke so svoja imena pogosto dobile po ustanoviteljih in to velja tudi za razkošno znamko Rolls-Royce. A malokdo ve, da v imenu nekaj pomeni tudi pomišljaj med imenoma ustanoviteljev.
4

Zabava

Putin bo častni gost na poroki avstrijske zunanje ministrice
Tiskovni predstavnik ruskega predsednika Vladimirja Putina je danes potrdil, da bo prvi mož Rusije častni gost na poročnem obredu avstrijske zunanje ministrice Karin Kneissl na avstrijskem Štajerskem.
15

Zabava

Da ne bi zamudil leta, lažno prijavil bombo – zdaj ga čaka zapor
Ljudje so za to, da ne bi zamudili letala, pripravljeni storiti marsikaj. Moški je v Veliki Britaniji pri tem šel predaleč, za svoje dejanje pa bo moral celo v zapor.
6

Zabava

Slovenski festival StellarBeat letos s podvojenim številom obiskovalcev
Največji elektronski festival v Sloveniji – StellarBeat Music Festival – je letos obiskalo več kot 10.000 ljubiteljev elektronske glasbe.
6

Zabava

Foto: Muja, ponos Beograda, je najstarejši aligator na svetu
Najstarejši aligator na svetu je Muja, ki je v beograjski živalski vrt iz Nemčije prišel leta 1937, ko naj bi bil star dve leti.
14

Zabava

Konec crocsov? Podjetje zaprlo še zadnji tovarni v Italiji.
Podjetje Crocs je sporočilo, da je v Italiji zaprlo še zadnji dve tovarni čevljev, ki so si v svetu mode že ob prvi izdaji pred šestnajstimi leti nadeli naziv najgrših čevljev na svetu.
38

Zabava

The biggest loser?* Premier Tonge voditelje poziva k hujšanju.
Tongovski premier Akilisi Pohiva bo voditeljem drugih tihomorskih držav postavil zanimiv izziv - pozval jih bo, da bodo eno leto skupaj hujšali.
2

Zabava

Michael Schumacher se seli na Majorko
Michaela Schumacherja, poškodovanega svetovnega prvaka formule 1, bo žena iz njunega posestva v Švici premestila na Majorko.
31

Zabava

Hollywoodski veteran Robert de Niro praznuje 75. rojstni dan
Ameriški filmski igralec Robert de Niro, ki praznuje 75. rojstni dan, je še vedno zelo dejaven, prihodnje leto ga bomo lahko videli v filmih The Irishman in Joker.
18

Zabava

Gasilec papigi "Ljubim te", ona mu je vrnila s kletvicami
Londonski gasilci so se v ponedeljek ukvarjali z reševanjem papige, ki je tri dni preživela na sosedovi strehi.
15

Zabava

Emma Stone nič več zagrizena karieristka - želi si moža in otrok
V preteklih letih je ameriška filmska zvezdnica Emma Stone dosegla uspehe, o katerih večina igralcev sanja vse življenje.
27

Zabava

Scarlett Johansson na vrhu lestvice najbolje plačanih igralk
Scarlett Johansson je po zaslugi vloge Marvelove superjunakinje Črne vdove postala najbolje plačana igralka na svetu.
8
Izjava dneva
link
Peter Gabrijelčič
3
16. avgust 2018 ob 14:24 Zgodi se lahko vsepovsod. Stoodstotne varnosti ni. Sta pa danes kontrola betona in rentgenska kontrola jekla takšni, da je skoraj nemogoče, da bi se takšna katastrofa pripetila.
Več novic ...
Kazalo