Robbie Williams se že pripravlja na veseli december. Foto: YouTube/Robbie Williams
Robbie Williams se že pripravlja na veseli december. Foto: YouTube/Robbie Williams

Album z naslovom The Christmas Present (kar v angleščini pomeni Božično darilo ali pa Božična sedanjost), bo sestavljen iz dveh delov: Christmas Past (Božična preteklost) in Christmas Future (Božična prihodnost). Album bo na voljo od 22. novembra dalje, na njem pa bo prazničnih 28 pesmi – tako avtorskih skladb kot priredb božičnih klasik.

Pri posameznih skladbah je pevec moči združil tudi z drugimi znanimi glasbenimi ustvarjalci. Na albumu bo tako med drugim tudi duet z Bryanom Adamsom, Rodom Stewartom in Jamiejem Cullumom, skupaj z Robbiejem pa sta pesmi posnela tudi angleški boksar Tyson Fury in pevčev oče Peter Conway.

"Z velikim navdušenjem napovedujem svoj prvi božični album. V svoji karieri sem naredil veliko, a izid tega albuma zame pomeni uresničitev posebnih sanj," je dejal Williams, ki je z božično uspešnico v preteklosti sicer že osvajal vrhove glasbenih lestvic. Leta 2001 je namreč skupaj s filmsko igralko Nicole Kidman posnel pesem Somethin' Stupid, ki je v Veliki Britaniji postala najbolj priljubljena božična skladba leta.