Letošnja naslovnica z Danielle. Foto: Instagram/Danielle Herrington
Letošnja naslovnica z Danielle. Foto: Instagram/Danielle Herrington
Danielle Herrington se je izstrelila med zvezde. Foto: AP

Nestrpno pričakovanje pa vlada tudi med dekleti, ki so pozirala - katera bo tista, ki si bo prislužila častno mesto na naslovnici? Letos je to postala novinka med modeli, temnopolta Danielle Herrington.

Kariero pred objektivom je 24-letnica začela šele lani, ko se je na obali Fidžija udeležila svojega prvega profesionalnega snemanja in s svojim privlačnim telesom in prikupnim nasmehom nemudoma osvojila srca oboževalcev.

Letos se je skupaj z drugimi modeli udeležila snemanja na Bahamih, prav njene fotografije pa so najbolj navdušile urednike in tista v rožnatem bikiniju, ki ovija njeno zaobljeno zadnjico, je končala tudi na naslovnici.

Čustven odziv
Danielle o tem ni vedela ničesar, v uredništvu pa so se odločili, da ji bodo pripravili posebno presenečenje. Pod pretvezo običajnega fotografiranja jo je v studiu pričakala vrhunska manekenka Tyra Banks, ki je pred dvema desetletjema naslovnico krasila tudi sama.

V rokah je skrivala velik poster in ga nato obrnila proti svoji mladi naslednici, ki je planila v jok, ko je zagledala svojo podobo na platnici revije.

Harringtonova je na družbenih omrežjih nato ganjena zapisala, da je ostala brez besed, svoj uspeh pa posvetila vsem mladim dekletom. "Trdo delajte, obdajte se z dobrimi ljudmi, ki verjamejo v vas, in vaše sanje se bodo uresničile!" jim je položila na srce.

Naslovnico posebne "kopalkarske" izdaje revije Sports Illustrated, ki je praznovala že 54. rojstni dan, so v preteklosti med drugim krasile tudi Beyonce, Kate Upton, Heidi Klum in Christie Brinkley, notranje strani pa so krasile številne znane športnice.

THANK YOU @si_swimsuit for having me on your COVER. This is my first cover ever and I am beyond speechless! I dedicate this to all the young girls out there. Work hard, surround yourself with good people who believe in you and your DREAMS WILL COME TRUE! To @mj_day and your amazing team at @si_swimsuit #FamilyForever, thank you! To my my parents, family and friends, I LOVE YOU, thank you! To my agent @sandrasperka thank you for not only being the best agent, but also my mentor and friend! To @bodybymato for supporting me for the last 2 years and always being there for me! To my agency @women360mgmt you guys are the bomb! I am the luckiest and most grateful girl DREAM BIG. WORK HARD. BE RESPECTFUL. LOVE EACH OTHER. OWN IT!

A post shared by Danielle Herrington (@danielle_herrington_) on Feb 13, 2018 at 4:50am PST