Nogometašici, ki sta leta 2015 skupaj z reprezentančnimi kolegicami osvojili naslov svetovnih prvakinj, sta sporočili, da sta se zaročili, čeprav pred tem nista javno oznanili, da sta par.

Kriegerjeva in Harrisova sta se ljubezensko zapletli pred skoraj desetletjem, ko sta se spoznali na reprezentančnem srečanju. "Vedno sva sedeli skupaj na avtobusu ali letalu, vse drugo je nekako zgodovina," je Harrisova povedala za ameriško revijo People, ki je prva objavila veselo novico.

Par je svojo zvezo skrival, ker ni želel, da bi bila to motnja za ekipo in franšizo. "Želeli sva biti profesionalni in poskrbeti za to, da sva vedno prišli in opravili svoje delo. Tega nisva počeli le zato, da bi bili skupaj, ampak zato, ker imava radi to, kar počneva, in sva dobri v tem," pa je dejala Kriegerjeva in dodala, da se bosta poročili letos po koncu poletja, saj ju poleti čaka še svetovno prvenstvo v Franciji, kjer bodo Američanke branile naslov.

34-letna Kriegerjeva je za ameriško reprezentanco zbrala 98 nastopov, leto mlajša Harrisova, ki je bila dolgo rezervna vratarka, pa 20.