Spice Girls, ki so priložnostno nastopile skupaj za olimpijske igre v Londonu, se na povratniško turnejo podajajo maja. Foto: EPA
Spice Girls, ki so priložnostno nastopile skupaj za olimpijske igre v Londonu, se na povratniško turnejo podajajo maja. Foto: EPA

46-letna Geri, nekoč znana pod vzdevkom Ginger Spice, danes pa poročena mati dveh otrok, naj bi bila besna na 43-letno Mel B, ker je ta v oddaji Piersa Morgana razkrila, da sta nekoč spali skupaj.

Med občinstvom je bila tudi Mel C, ki je bila vidno šokirana nad priznanjem. "To je vse novo zame," je pripomnila "Sporty Spice".

Geri je od leta 2015 poročena s Christianom Hornerjem iz Formule 1. Foto: EPA
Geri je od leta 2015 poročena s Christianom Hornerjem iz Formule 1. Foto: EPA

Mel B naj bi po snemanju sporočila drugim dekletom, kaj je razkrila, se pa pri tem ni opravičila, navajajo dobro obveščeni viri za The Sun. "Mel B o morala kar korenito klečeplaziti, če želi, da ji Geri odpusti."

"Tega ne bo kar tako pozabila," je povedal vir. "Turneje to ne bo ogrozilo in še vedno so dekleta vznemirjena, da gredo spet skupaj na pot, je pa naredilo veliko škodo osebnemu odnosu Geri in Mel B."

"Preprosto zgodilo se je"

Mel B je Piersu Morganu med oddajo dejala, da se je vroča noč med njima "preprosto zgodila". "Sovražila me bo, da sem to razkrila, ker je ona zdaj fina dama s svojim podeželskim dvorcem in možem, ampak dejstva so dejstva."

Mel B pravi, da se je spolni odnos z Geri
Mel B pravi, da se je spolni odnos z Geri "preprosto zgodil". Foto: EPA

"Ampak ni bilo nič takega, preprosto zgodilo se je, pozneje sva se temu smejali, to je bilo to."

Ko je Morgan iz nje skušal izvrtati več podrobnosti, mu je odvrnila "ah, nehaj, ti perverznež", preden je potrdila, da sta spali skupaj. "Tako, rekla sem. Ubila me bo."

Mel B naj bi imela že tako napet odnos z Geri, katere odhod iz skupine leta 1998 naj bi bil povezan prav s prepiri z Mel B. In tudi nova turneja je že pred Melinim priznanjem o vroči noči sprožila napetosti med njima, pri čemer naj bi bili jabolko spora odrski kostumi.

Geri, nekoč Geri Halliwell, je od leta 2015 poročena s Christianom Hornerjem, vodjo moštva Red Bull v Formuli 1, s katerim ima dveletnega sina. Iz prejšnje zveze s scenaristom Sacho Gervasi pa ima pevka eno hčerko.

Spice Girls, ena največjih popskupin 90. let, se na turnejo, prvo po nastopu na olimpijskih igrah v Londonu leta 2012, podajajo 24. maja s koncertom v Dublinu. Edina, ki se turneji povratnic ne bo pridružila, je Victoria Beckham.

S turnejo naj bi sicer vsakemu od deklet v žep kapnilo 2,5 milijona evrov.