Potnika ni ustavilo nobeno opozorilo. Foto: Reuters
Potnika ni ustavilo nobeno opozorilo. Foto: Reuters

Še pred vzletom letala je neimenovani potnik osebje prosil, da mu prinese tri žgane pijače z ledom. Ko ga je stevardesa opozorila, da lahko naenkrat naroči le eno pijačo, je moški začel trditi, da si osvežitve želi tudi gospod, ki je na letalu sedel ob njem. Stevardesa mu je zato prinesla dve pijači.

Z dvema pijačama je veselo zakorakal v ekonomski razred, kjer je žganje nameraval izročiti prijateljema. A njegov načrt se ni izšel, kot si je zamislil. Tudi v ekonomskem razredu ga je namreč ustavila stevardesa, ki ga je ponovno opozorila, da pijače ne sme prenašati v druge dele letala.

Možakar je zatrdil, da mora (z dvema kozarcema pijače v rokah) le na stranišče. Stevardesa ga je ponovno opozorila in mu povedala, da je stranišče za potnike prvega razreda na drugem koncu letala.

Odpraviti se je moral nazaj v prvi razred, a še vedno ni obupal. Svoja prijatelja je skušal prepričati, da se mu pridružita na stranišču prvega razreda - tam bi lahko pijačo popila brez nenehnih opozoril osebja.

Zaposleni so bili prisiljeni potnika prositi, da pobere svojo ročno prtljago in zapusti letalo. "Potniku smo denar v celoti povrnili," je za ameriške medije še povedala družba.