Igralka je bila v zadnjih letih romantično povezana tudi z režiserjem Spikom Jonzom, igralcem Jasonom Seglom in pisateljem Jonathanom Safranom Foerom. Foto: Reuters
Igralka je bila v zadnjih letih romantično povezana tudi z režiserjem Spikom Jonzom, igralcem Jasonom Seglom in pisateljem Jonathanom Safranom Foerom. Foto: Reuters

Michelle Williams, uspešna ameriška igralka in štirikratna nominiranka za oskarja, je v intervjuju za revijo Vanity fair lani julija razkrila, da se je skrivaj poročila.

Zakonca se zdaj ločujeta. Razhod se je zgodil že na začetku letošnjega leta, je razkrila njena predstavnica za odnose z javnostmi, ločitev pa naj bi potekala mirno in sporazumno. "Ostala bosta prijatelja," so viri blizu para ob novici povedali za tuje medije.

38-letna igralka in 40 letni glasbenik Phil Elverum, ki je javnosti znan pod umetniškim imenom Mount Eerie, sta lani usodni "da" dahnila v intimnem krogu najbližjih prijateljev in družinskih članov.

"Nikoli nisem obupala nad ljubeznijo," je v intervjuju takrat zagotovila igralka in dodala, da je po številnih letih znova v razmerju, v katerem se počuti zadovoljno, srečno in svobodno.

Danes 37-letna igralka je bila v preteklosti že v resnem razmerju, in sicer z igralcem Heathom Ledgerjem. Leta 2005 se jima je rodila hči Matilda, po treh letih pa se je par leta 2007 razšel. Ledgerja so nekaj mesecev pozneje našli mrtvega v njegovem stanovanju v New Yorku – zanj je bil usoden prevelik odmerek predpisanih zdravil.

Za revijo je igralka takrat še razkrila, da se je preteklo desetletje trudila najti koga, ki bi jo sprejemal, kot jo je sprejemal Heath Ledger, zdelo pa se je, da je v Elverumu to končno našla. "V razmerju se ne sprijazni zlahka. Če te partnerjev odnos prizadene, rani, če te omejuje ... potem to ni ljubezen," je bila pred vstopom v zakon, ki se zdaj končuje, prepričana Williamsova.