Glasbenica, ki je bila dve leti poročena s filmskim ustvarjalcem Erikom Andersom Langom, nima bioloških otrok. Foto: Reuters
Glasbenica, ki je bila dve leti poročena s filmskim ustvarjalcem Erikom Andersom Langom, nima bioloških otrok. Foto: Reuters

Avstralska zvezdnica Sia, ki je zaslovela s skladbo Chandelier, je v nedavnem podkastu DJ-ja Zana Lowa dejala, da je njen mlajši sin nedavno postal oče dvojčkoma. "Bila sem zgrožena," se je pevka pošalila na svoj račun, saj je v zelo kratkem času postala mama dvema fantoma in babica dojenčkoma.

Sorodna novica Sia ni posvojila enega, ampak dva otroka – oba že najstnika

Pevka je aprila pojasnila, da je pod svoje okrilje vzela dva dečka. "Pravzaprav sem lani posvojila dva sinova. Takrat sta bila stara 18 let, zdaj sta 19, postala sta prestara za sistem rejniških družin," je takrat osupnila poslušalce radijske oddaje SiriusXM. Zvezdnica svoje zasebno življenje spretno skriva pred javnostjo, zato tudi ni razkrila njunih imen.

V nedavnem intervjuju je dodala, da jo sinova kličeta 'Nana', vendar poskuša doseči, da bi jo klicala ‘Lovey’ (ljubica), tako namreč vnuki kličejo mamo klana Kardashian Kris Jenner. Pevka je pojasnila, da jo je posvojitev dve mladih temnopoltih fantov naučila pomembne lekcije o rasi in privilegijih belopoltih. “Nerodno mi je, da mi je šele posvojitev dveh temnopoltih fantov pomagala resnično razumeti, kaj prestajata vsak dan.”

Med intervjujem je glasbenica spregovorila tudi nekaj besed o “skorumpiranem” ameriškem rejniškem sistemu. “Ne deluje pravilno. Ne skozi moje oči, ne skozi oči mojih sinov. V 18 letih življenja sta zamenjala 18 različnih lokacij.” Razkrila je, da je eden izmed sinov trpel travmo, vendar se njegovo stanje od posvojitve znatno izboljšuje.