Zadnjih 20 novic - Zabava

Zabava

Facebook bo storitev za spletne zmenke začel preizkušati v Kolumbiji
Kolumbija bo prva država, v kateri bo Facebook ponudil svojo pred meseci napovedano storitev za spletne zmenke.
2

Zabava

Nekdanji raperski mogul Suge Knight za 28 let odhaja v zapor
Marion Knight – Suge, nekdanji vodja razvpite glasbene založbe Death Row Records, bo naslednjih 28 let preživel v zaporu.
12

Zabava

Rihanna nova veleposlanica Barbadosa
Glasbena zvezdnica Rihanna je postala veleposlanica svoje domače države Barbados. Njeno delo bo v državo privabljati naložbe in turiste.
12

Zabava

Foto: Pivo kljub podražitvi teče v potokih, začel se je Oktoberfest
Münchenski župan Dieter Reiter je opoldne v bavarski prestolnici z odprtjem prvega sodčka piva tradicionalno odprl letošnji Oktoberfest.
26

Zabava

Jogurtova strnjenka z limeto
Sestavine za jogurtovo strnjenko z limeto: sladka smetana 1/3, grški jogurt 2/3, sladkor, limeta. Sladko smetano, grški jogurt in sladkor zmešamo, da se naredi lepa krema.

Zabava

Prodor kitajskih avtomobilov v Evropo bo hiter
Vodilni Volkswagna in Jaguarja Land Roverja (JLR) napovedujejo skorajšnji prodor kitajskih avtomobilov v evropske prodajne salone. Kitajska že nekaj let velja za največji avtomobilski trg na svetu.
21

Zabava

MRFY v živo: krik neke generacije
Na meji igre, izštevank in pripovedovanja zgodb. To je kratek povzetek glasbenega doživetja, ki ga na svojih koncertih pišejo MRFY.
17

Zabava

Elton John podpisal dosmrtno glasbeno pogodbo
Britanski glasbenik Elton John je z glasbeno založbo Universal Music Group podpisal dosmrtno pogodbo, ki vključuje tako že izdano glasbo kot vse glasbeno delo v prihodnosti.
9

Zabava

Noah Cyrus za 10 tisoč evrov prodaja svoje solze
18-letna pevka Noah Cyrus po razhodu z raperjem Lil Xanom v sklopu predstavitve kolekcije oblačil Pizzaslime prodaja stekleničko svojih solz, v kateri je ena solza vredna približno 830 evrov.
14

Zabava

Neuspešna prodaja jakne Hana Sola, čeprav so zanjo pričakovali vsaj milijon evrov
Na dražbi filmskih rekvizitov v Londonu so prodajali jakno, ki jo je v Vojni zvezd Harrison Ford nosil v vlogi Hana Sola.
5

Zabava

Foto: Tobogani, drevesa, splav? Kaj postaviti ob nekdanjo obalno cesto?
Dobra dva kilometra dolga papirnata preproga, flomastri, barvice, dobra volja in domišljija: to so bistvene značilnosti projekta Narišimo obalo, ki danes poteka na nekdanji obalni cesti med Koprom ...
22

Kultura

Film Simone Jerala in Hanne Szentpeteri o slovenskih glasbenih menedžerkah med bendi in brendi
"Glasbenih menedžerk ni veliko. Že za poklic ni najbolj znano, kaj natančno pomeni, kaj šele, kaj pomeni, če si ženska in se ga lotiš. To sva želeli osvetliti," film Bend vs Brend, ki je nastal ...
9

Zabava

Foto: Ko se pajki parijo ... spletejo 300 metrov dolgo mrežo
Obala ob kraju Aitoliko v Grčiji se je za vse arahnofobe - ljudi, ki imajo strah pred pajki -, spremenila v nočno moro, saj jo je prekrila 300 metrov dolga pajkova mreža.
15

Zabava

Peugeotov nostalgični kupe, ki vozi sam
Peugeot bo čez dva tedna na avtomobilskem salonu v Parizu predstavil zanimiv koncept e-legend.
16

Zabava

Korejska fantovska senzacija BTS v Združenih narodih
Južnokorejska fantovska skupina BTS se bo prihodnji teden zapisala v glasbeno zgodovino, saj bo sedmerica fantov imela govor na sedežu Združenih narodov v New Yorku.
15

Novice

Nasvet Severe Gjurin mladim pevcem: Pazite na svoj zvok
Severa Gjurin je znana kot pevka, ki s svojim sanjavim glasom poslušalce zapelje v meditativne vode, sama pa se tako počuti ob poslušanju klavirja.
26

Zabava

Avtomobilnost 120: Kako se bomo vozili v prihodnje
V 120. Avtomobilnosti smo vam predstavili širšo sliko Mercedesove elektromobilnosti, pa forda focusa, ki moderno tehnologijo prinaša tistim z manjšimi proračuni.
5

Zabava

Avril Lavigne se vrača s pesmijo, ki jo je navdihnila bolezen
Glasbenica Avril Lavigne, ki se je zaradi lymske borelioze morala začasno umakniti z glasbene scene, je zdaj oboževalcem predstavila novo pesem, s katero je tudi uradno napovedala svojo vrnitev.
14

Zabava

Testirajte avto, ki ga vozite le z eno stopalko
Že takoj na začetku nove sezone za vas pripravljamo poseben preizkus. Z vami želimo preizkusiti nov način vožnje – e-stopalko.
14
Izjava dneva
link
Papež Frančišek
2
22. september 2018 ob 14:15 Živeli so v medsebojnem miru, dokler ni prišla totalitaristična ideologija in pozitivne vrednote zamenjala za širjenje nasilja ter nezaupanja.
Več novic ...
Kazalo