Zadnjih 20 novic - Zabava

Zabava

Shakira naj bi utajila več kot 14 milijonov evrov davkov
Španske oblasti so proti kolumbijski pevki Shakiri znova sprožile postopek zaradi izogibanja plačevanju davkov. V podobni godlji se je zvezdnica znašla že na začetku letošnjega leta.

Zabava

Foto in video: Božične voščilnice kraljeve družine
Britanska kraljeva družina je znova izdala svoje unikatne božične voščilnice.

Zabava

Iz letala pozabili "izkrcati" človeško srce za presaditev
Posadka letala je med letom iz ameriškega mesta Seattla v Dallas ugotovila, da je na krovu še vedno človeško srce, namenjeno presaditvi v eni od seattelskih bolnišnic.

Zabava

Britanski glasbeniki zahtevajo "alternativo za brexit"
Izstop Velike Britanije iz Evropske unije bo močno škodoval tudi britanskim glasbenikom, ki zdaj zahtevajo celo "alternativo za brexit".

Zabava

Pred obiskom princa Charlesa za loščenje kljuk zapravili 6000 evrov
Obisk kraljevega para je za vsako mesto velik dogodek, na katerega se je treba skrbno pripraviti. Irsko mesto Cork je pri tem nekoliko pretiravalo.

Zabava

Presna čokoladna pena
Sestavine: pol zrelega avokada, 2 banani, žlička surovega kakava, sok in lupinica 1 pomaranče ekološke pridelave. Vse sestavine zmešamo v homogeno maso.

Zabava

Miss Universe: Američanka se posmehuje misicam, ki ne govorijo angleško
Na lepotnem tekmovanju Miss Universe, ki poteka že vse od leta 1952, bo ZDA letos zastopala Sarah Rose Summers, ki je tik pred prihajajočim dogodkom javno užalila dve sotekmovalki.

Kultura

Matter zavzemajo Kino Šiška s svežnjem svežih pesmi v žepu
" Že ponarodele fraze in zeitgeistovski prebliski se razplajajo ter vrtinčijo v oblaku spet skrbno dodelanih beatov, navdih pa išče v patriotskem prevpraševanju domačega okolja, miselnosti, kulture, ...

Zabava

Avtomobilnost 131: Pogled nazaj in naprej
V 131. Avtomobilnosti smo vam pokazali avto, ki je začel elektrifikacijo mobilnosti, predstavili smo vam vam tudi enoprostorca v športni opravi, poklepetali z novim mehanikom leta in se z vami ...

Zabava

Odkritje Titanika je bilo del ameriške skrivne vojaške misije
Odkritje ladje Titanik na dnu oceana leta 1985 ni bilo plod dolgoletnih znanstvenih prizadevanj, ampak jo je po naključju našla ameriška vojska, ki je v morju proučevala dve potopljeni jedrski podmornici.

Zabava

To so najvarnejši avtomobili leta 2018
Po poraznih rezultatih jeep wranglerja in fiat pande, ki sta prejela eno oziroma nič zvezdic, je neodvisno združenje Euro NCAP objavilo lestvico najvarnejših avtomobilov letošnjega leta.

Novice

MMC odšteva: Kviz: Ali veste, ka gučijo Prekmurci?
Govorijo Prekmurci resnično nerazumljivo narečje? Z vami se verjetno ne bi strinjali in bi vam odgovorili: "Dobro poslüšaj, pa boš razmo".

Zabava

Bled: Akcija Posvoji drevo doživela uspeh; silvestrovanje brez ognjemeta
Bled v decembru obiskovalce vabi na zimsko pravljico, ki je zaživela na najlepšem delu kraja, na Jezerski promenadi.

Zabava

Foto: V vodi, v zraku, na tleh in na vlaku ... Božički preplavili svet
Božič je tik pred vrati, decembrski dobri možje, oblečeni v rdeče kostume, pa so že preplavili svet. Srečati jih je mogoče na vsakem koraku.

Zabava

"Koledarji so vstopnica mlade umetniške scene v slovenske domove"
Zadnjo predpraznično soboto, 22. decembra, boste lahko vsi tisti, ki še niste izbrali koledarja za leto 2019, to storili na prvem slovenskem sejmu avtorskih koledarjev v Ljubljani.

Zabava

Španka Angela Ponce, prva transseksualna mis universe?
Prihajajoči konec tedna bo v Bangkoku svetovni izbor za mis universe, zgodovinski v smislu, da se bo na njem prvič predstavila transseksualna misica: Angela Ponce iz Španije, ki velja celo za ...

Kultura

Igralke v Hollywoodu sicer slabše plačane, vendar so magnet za polnjenje blagajn
Morda se morajo filmske zvezdnice v Hollywoodu še zmeraj bojevati za plačilno enakopravnost s svojimi cehovskimi kolegi, vendar je nova študija pokazala, da so filmi z osrednjimi ženskimi ...

Zabava

Keith Richards "v glavnem" ne pije več: Zanimivo je igrati trezen
Keith Richards, legendarni rocker, znan po hedonizmu in samosvojih prijemih na kitari, pravi, da je "v glavnem" prenehal piti in si je v zadnjem letu dovolil "občasno kozarec vina in pivo".

Zabava

Pišite Ilki! Pošto sprejema na naslovu Hitra cesta 1, Maribor.
Med dolgo in zahtevno smučarsko sezono bodo navijači slovenske alpske smučarke Ilke Štuhec odslej svojo najljubšo športnico podpirali na poseben način.

Zabava

Foto: Nicole Kidman, akcijska junakinja - Aquamanova mati
Na zvezdniški premieri novega akcijskega spektakla Aquaman so Nicole Kidman spremljali tako njena prava družina kot sinova iz serije Majhne laži.
Izjava dneva
link
David Mošić
2
14. december 2018 ob 12:55 Če bi država dobro opravljala svojo funkcijo, mi ne bi bili potrebni.
Več novic ...
Kazalo