Zadnjih 20 novic - Zabava

Zabava

Liam Payne in Cheryl: Težave so v čisto vsakem razmerju
V zadnjem času so številni mediji poročali o težavah, ki naj bi pestile razmerje Liama Payna in Cheryl.

Zabava

Hilary Swank: Zadnja tri leta sem skrbela za bolnega očeta
Igralka Hilary Swank je razkrila, da se je za tri leta umaknila iz Hollywooda, ker je skrbela za očeta, ki je okreval po presaditvi organa.
3

Zabava

Izbor za mis Venezuele odpovedan zaradi obtožb o korupciji
Tamkajšnje oblasti so lepotni izbor za mis Venezuele začasno suspendirale, saj se je na spletu pojavilo več obtožb nekdanjih tekmovalk glede korupcije in spolnih uslug.
6

Zabava

Foto: Catherine na zadnjem uradnem dogodku pred porodom
Vojvoda in vojvodinja Cambriška sta se udeležila še zadnjih skupnih dogodkov pred rojstvom tretjega otroka, ki ga pričakujeta v aprilu.
2

Zabava

Bo znamenitim češnjam na Japonskem zaradi hrošča "odcvetelo"?
Turisti vsako leto marca oblegajo Japonsko, da bi lahko občudovali belo-rožnate cvetove tamkajšnjih češenj. A ta drevesa so zdaj ogrožena, saj jih napada invazivni tujerodni hrošč.
5

Zabava

Video: Kako močno konkurenco bo imela Lea Sirk? Preverite!
Znanih je vseh 43 izvajalcev in skladb, ki bodo maja predstavljale svoje države na izboru za pesem Evrovizije v Lizboni. Preverite, kakšna je letošnja bera!
39

Zabava

Prosena kaša s krompirjem
Sestavine: 40 dag krompirja, 15 dag prosene ali ajdove kaše, sol, 10 dag ocvirkov, 1 žlica moke, 2 žlici kisle smetane.
1

Zabava

Foto: Bolgari za premražene štorklje odpirajo svoje hiše
Štorklje, ki se te dni vračajo iz tople Afrike v Evropo, je presenetil zimski mraz namesto pričakovane pomladi.
13

Zabava

V Trierju pešcem "Stoj!" ali "Pojdi!" kaže Karl Marx
V nemškem mestu Trier so postavili semafor, na katerem se izmenjujeta rdeča in zelena podoba slavnega socialističnega filozofa Karla Marxa, ki je prepoznaven po razkošni bradi in dolgem plašču.
14

Zabava

Prenova za bolj uživaška modela razreda C
Mercedes je pred premiernim nastopom na avtomobilskem salonu v New Yorku pokazal prenovljeni kupe in kabriolet razreda C. Oba prinašata elegantne estetske popravke, novo tehniko in nadgrajeno opremo.
10

Zabava

Futurski: Za našo glasbo ni računalnika. Z roko spreminjamo vsak filter posebej.
"Trip", ki ga doživiš med vožnjo po prazni avtocesti sredi noči, za nekatere. Nežno, zasanjano risanje glasbenih pokrajin, za druge. To so Futurski - sveži val domačega synthpopa.
8

Zabava

Neprepoznavna popprincesa: "Smo prepričani, da je to Britney?"
Kraljica popa Britney Spears je najnovejši obraz modne hiše Kenzo, kampanja pa že dviguje prah. Pevka je namreč na fotografijah neprepoznavna.
19

Novice

Prvi letošnji žrebiček v Kobilarni Lipica
V Kobilarni Lipica so se razveselili prvega letošnjega žrebička, malega Pluta. Za njim je prišel na svet Siglavy Slava XVI.
5

Zabava

Slovenija kandidira za evropsko gastronomsko regijo 2021
Slovenija s svojimi tradicionalnimi jedmi z vseh koncev dežele kandidira za naslov evropska gastronomska regija 2021.
1

Šport

Xabiju Alonsu zaradi utaje davkov grozi pet let zapora
Zadnji izmed nogometašev, ki mu grozi zaporna kazen zaradi utaje davkov, je nekdanji španski nogometni reprezentant Xabi Alonso.
25

Zabava

Leone razveselil eno najuspešnejših modnih vplivnic in raperja
Ena najuspešnejših modnih vplivnih oseb Chiara Ferragni in raper Fedez sta se v Los Angelesu razveselila rojstva sina. Poimenovala sta ga Leone Lucia.
5

Zabava

Ed Sheeran proti pupkom - kdo bo potegnil krajšo?
Britanskemu glasbeniku Edu Sheeranu bi lahko načrte, da za poroko s Cherry Seaborn na svojem posestvu v Suffolku zgradi kapelico, prekrižali ... pupki.
11

Zabava

Kje raste najvišja smreka v Sloveniji? Kje pa najstarejši macesen?
Če boste kdaj nastopili v kakšnem kvizu, vam utegne prav priti ta zanimiv podatek iz slovenskih gozdov: z nazivom najvišjega drevesa v Sloveniji se ponaša Sgermova smreka na Ribniškem Pohorju, ki je ...
15

Zabava

Torta z jagodami in jogurtom
Sestavine: 3 jajca, 3 dag sladkorja v prahu, 3 dag navadnega sladkorja, 1 vaniljev sladkor, 8 dag moke, nastrgana lupina limone, 250 ml sladke smetane, 500 ml navadnega jogurta, 350 g svežih jagod, ...

Zabava

Besna Navratilova: McEnroe dobi desetkrat več denarja kot jaz
Martina Navratilova je bila ogorčena, ko je izvedela, da britanska televizija BBC Johnu McEnroeju za pomoč pri komentiranju teniških dvobojev v Wimbledonu plača najmanj desetkrat več kot njej.
48
Izjava dneva
link
Mary Nash
22. marec 2018 ob 14:04 Živimo v zelo individualistični družbi, zato se na ta način gleda na ženske pravice. Mislim, da obstaja veliko upanje za ženske. Če pogledamo iz zgodovinske perspektive, vidimo napredek zelo jasno.
Več novic ...
Kazalo