Zanimivosti
slice
Duhovnik bi v zameno za 2.000 dolarjev Nigeriji pomagal do zmage na SP-ju
Želi, da farani zberejo denar, 23. junij 2018 ob 14:26 Tommy Yisa Aika, nigerijski duhovnik, je svoje farane pozval, naj zberejo 2.000 dolarjev, on pa bo "izpustil eskadron molivcev bojevnikov, ki bodo pomagali nigerijski reprezentanci na nogometnem ...
10
Se spomnite Darie? MTV bo obudil kultno serijo
5
23. junij 2018 ob 13:09 Televizijska mreža MTV je napovedala, da se vrača animirana serija Daria, ki se vrti okoli ciničnega lika Darie Morgendorffer.
Švedskemu reprezentantu stanovanje med njegovo odsotnostjo pazi navijač
7
23. junij 2018 ob 09:24 Švedski reprezentant Marcus Berg, ki se trenutno mudi na nogometnem svetovnem prvenstvu v Rusiji, je skrb za stanovanje med svojo odsotnostjo zaupal enemu od svojih oboževalcev.
Foto: Belgijska plaža dom hollywoodskim figuram iz mivke
4
22. junij 2018 ob 21:41 Na plaži v Belgiji so kot uvod v največji festival mivke in figur na svetu, ki ga je prepoznala tudi Guinnessova knjiga rekordov, nastale najrazličnejše skulpture iz mivke.
Dončićeva mama s svojo lepoto navdušila Američane
56
22. junij 2018 ob 10:29 Slovenski košarkarski dragulj Luka Dončić je bil na prireditvi nabora novincev NBA-ja v središču pozornosti, številnih pohval pa je bila deležna tudi njegova mama Mirjam Poterbin, ki je Američane ...
Sporen plašč Melanie Trump – skrito sporočilo ali naključje? Ameriška prva dama Melania Trump je z izbiro plašča, ki ga je nosila med obiskom centra za pridržanje otroških migrantov v Teksasu, dvignila veliko prahu.
31
Jan Robin, fant s svojo "zeleno džunglo" sredi Maribora "Moje sobne rastline so mnogo več kot okras, so moje prijateljice, moj navdih. Stanovanje brez rastlin je kot človek brez osebnosti."
3
Iranske nogometne navdušenke prvič javno navijale na stadionu V Iranu velja strogo pravilo, ki ženskam prepoveduje obisk športnih stadionov.
12
Novo priznanje: Rock mulčki prejeli jabolko navdiha Pevski zbor Osnovne šole Nove Jarše Rock mulčki so po uspešnih dobrodelnih koncertih, na katerih so zbirali sredstva za letovanja otrok iz socialno ogroženih družin, iz rok predsednika republike ...
3
Gorila Koko, mojstrica znakovnega jezika, je poginila Gorila Koko, ki je postala znana po tem, da se je lahko sporazumevala z uporabo več kot 1.000 kretnjami z rokami, je poginila v 47. letu starosti v Kaliforniji.
7
Novozelandska premierka med mandatom rodila prvorojenko Novozelandska premierka Jacinda Ardern se je s svojim življenjskim sopotnikom Clarkom Gayfordom razveselila prvega otroka, hčerke.
10
Trump Merklovi vrgel dva bombona: "Na, da ne boš rekla, da nisi nič dobila" Dopisnik ameriške televizije CBS je bil na vrhu skupine sedmih najrazvitejših držav sveta (G7) v Kanadi priča precej nenavadnemu dogodku.
39
Brezplačni burgerji za zanositev z nogometašem Ruska podružnica podjetja s hitro prehrano Burger King se je morala opravičiti, ker je Rusinjam, ki bi zanosile z nogometašem s svetovnega prvenstva, ponujala visoko denarno nagrado in brezplačne ...
24
Foto: "Najlepša ruska navijačica" se preživlja s snemanjem pornofilmov Med prvo tekmo ruske reprezentance na svetovnem prvenstvu je največ pozornosti fotografov požela privlačna plavolaska, oblečena v kratek top in s tradicionalnim ruskim pokrivalom na glavi.
57
Macron najstniku: Kličete me lahko samo gospod predsednik Kot večini politikov tudi francoskemu predsedniku Emmanuelu Macronu poziranje za selfije ni tuje, in to z veseljem počne - vse dokler ga kdo ne nagovori z vzdevkom.
34

Izbor
Anketa: 23. junij 2018 ob 09:33

Katera je vaša najljubša sladica?

Sladoled.
Torta.
Čokolada.
Palačinke.
Drugo.
Arhiv
Videonovice
Kazalo