Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Zanimivosti - Arhiv

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Civilna nepokorščina v Trstu: zahtevajo svobodo za viseče mreže

Policija je v Trstu oglobila avstrijskega turista, ker je - nič hudega sluteč - zadremal v viseči mreži. Nekateri prebivalci Trsta so napovedali boj proti zakonu, ki prepoveduje obešanje stvari na drevesa.

Turška kava za tisoč evrov

Nemška turista sta si zaradi kuhanja kave na enem izmed mostov v Benetkah prislužila 1000 evrov kazni in izgon iz mesta.

Ko je amputirana noga na zavojčku cigaret nenavadno znana

Neimenovan moški iz vzhodnofrancoskega mesta Metz trdi, da so na zavojčkih cigaret in tobaka brez njegove privolitve uporabili fotografijo njegove amputirane noge.

Kanye West načrtuje domovanja star wars za brezdomce

Raper in samooklicani poslovni in oblikovalski guru Kanye West je naznanil novo serijo majhnih in skromnih domovanj, ki bi jih lahko gradili za brezdomce.

Usodna nesreča na snemanju serije Titans

Umrl je glavni koordinator kaskaderjev na snemanju serije Titans, potem ko ga je nepričakovano zadel del opreme. Snemanje so zaradi nesreče za zdaj ustavili.

Singapur nad umazanijo pošilja robote

V visokotehnološkem Singapurju del čiščenja umazanije prepuščajo robotom. Roboti z ovalno oblikovalnimi glavami, ki lahko komunicirajo v šestih jezikih, bodo po novem skrbeli za čistočo singapurskih hotelov, trgovskih središč in vladnih uradov.

Oblak letečih mravelj zmedel vremenske satelite

Roj letečih mravelj, ki je letel nad angleško južno obalo, so britanski vremenski sateliti zamenjali za dežne kaplje. Milijarde mravelj so v jasnem vremenu radarje pripravile do tega, da so prikazovali padavine.

Nestlé odkril nov naravni način sladkanja čokolade

Iz prehrambnega podjetja Nestlé prihaja novica, ki bo navdušila ljubitelje čokolade. Pri multinacionalki trdijo, da so odkrili nov naravni način sladkanja čokolade z uporabo pulpe in semena sadeža kakavovca brez dodajanja rafiniranih sladkorjev.

"Osredotočite se na zgodbo, ne na všečke." Instagram jih (počasi) ukinja.

Instagram, ki je že pred meseci napovedoval spremembe svoje politike, je začel postopno ukinjati prikazovanje všečkov, s čimer želi zmanjšati tekmovalnost in pritisk na uporabnike.

Oče in sin izdelovala "lamborghinije" za 40 tisoč evrov

Brazilska policija je zaprla avtomobilsko delavnico, v kateri sta oče in sin izdelovala ponaredke avtomobilov luksuznih znamk. Lažne ferrarije in lamborghinije sta prodajala po družbenih omrežjih.

Jasna noč prinesla dobro viden delni Lunin mrk

Delni Lunin mrk, ki smo mu bili priča, je trajal dve uri in 58 minut. Vidni del mrka, ko je polna Luna začela prehajati v Zemljino senco, se je začel ob 22.01, vrhunec pa je nastopil ob 23.30.

Namesto 140 vrnil 8 kun - pa še to v srbskih dinarjih

Voznik taksija v Dubrovniku je turistom za približno tri kilometre dolgo pot od pristanišča do njihove namestitve zaračunal 258 hrvaških kun (35 evrov), poleg tega pa jih je ogoljufal še pri vračilu denarja.

Vsi pokonci! Čas je za štetje kraljičinih labodov.

Kraljevi uslužbenci, oblečeni v škrlatne uniforme, so zavihali rokave, se usedli v čolne in opremljeni s tehtnicami in različnimi merili odveslali po Temzi iskat labode: začelo se je vsakoletno štetje kraljičinih labodov.

550 evrov kazni za jemanje kovancev iz vodnjaka

Metanje kovancev za srečo v vodnjake je nekaj običajnega, neki Nizozemec pa se je odločil, da bo postopek obrnil, vendar ga je pri tem ujela policija.

Pred parlamentarno stavbo rasle prav posebne "rože": 34 sadik konoplje

Pristojni za vzdrževanje stavbe predstavniškega doma in njene okolice v Montpelierju (ameriška zvezna država Vermont) so se znašli v precejšnji zagati, ko je policija dobila prijavo, da med rožami rastejo sadike kanabisa.

Sporni spletni ponudnik vstopnic Viagogo nič več na prednostni listi

Tehnološki velikan Google je po številnih pritožbah o preprodaji in napihnjenih cenah vstopnic vendarle črtal spornega spletnega ponudnika Viagogo kot oglaševalca.

Najstrmejša ulica na svetu ima kar 37,45-odstotni naklon

Ulica Ffordd Pen Llech, ki se vije skozi zaspano mestece v Walesu, je po najnovejših meritvah postala uradno najstrmejša ulica na svetu.

Pod lasuljo skril za 30.000 evrov kokaina

Španska policija je na letališču v Barceloni prijela Kolumbijca, ki je mimo carinske kontrole poskušal pretihotapiti pol kilograma kokaina. Skril pa ga je pod velikansko lasuljo.

"Partnerstvo ni le intimna zveza, ampak poslovno razmerje"

V Sloveniji je bila lani v povprečju ena ločitev na tri poroke. Bridka izkušnja, ki jo lahko še bolj zagreni delitev skupnega premoženja.

Finale bi si ogledalo 22-krat več ljudi, kot si ga dejansko lahko

Prihodnje evropsko nogometno prvenstvo bo največje do zdaj, saj bo na stadionih v 12 gostujočih mestih na voljo skupno tri milijone vstopnic. A vseeno krepko premalo.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...