Bansi se je iz svoje pisarne odpravil na predbožični potep z vrečko bombonov in pobarvankami. Foto: MMC RTV SLO
Bansi se je iz svoje pisarne odpravil na predbožični potep z vrečko bombonov in pobarvankami. Foto: MMC RTV SLO

Seveda je bil ves čas oblegan tudi od starejših, ki so ga kar naprej ustavljali in se želeli z njim fotografirati.

Bansi je v teh dneh resnično decembrsko razpoložen, kar pomeni, da je zelo živahen na več področjih. Veliko nastopa po televiziji (nastopil je v sobotni miklavževi oddaji Križ Kraž, skupaj s Krtkom Črtkom, od 8. do 9. ure v nekaterih dneh pa ga je mogoče videti tudi na TVS 2 v Otroškem infokanalu).

Prevzel je tudi vlogo Božička in Dedka Mraza ter pripravil razkošno knjižno nagradno igro. Kot je videti, mu tudi to ni dovolj, zato se je odločil za sprehod do Prešernovega trga, kjer je razveseljeval mimoidoče, tako mlajše kot starejše.

Kako mu je uspel ta veselodecembrski podvig, presodite sami s pomočjo priloženega videoposnetka.

Če pa želite videti še nadaljevanje njegovega "bombonastega" sprehoda, kliknite na njegovo stran, kjer vaš čaka še en videoposnetek.

Bansi: Le kako so me otroci pobarvali?
Bansi zdaj čaka na vse tiste pobarvanke, ki mu jih je uspelo razdeliti. Tisti otroci, ki ga bodo najbolj domiselno pobarvali in mu v njegovo pisarno poslali te pobarvanke, bodo znova nagrajeni. Vse pobarvanke bodo seveda tudi objavljene v njegovi galeriji.

In še nekaj:
Vsem otrokom, ki niso prejeli pobarvank, Bansi sporoča, da lahko narišejo kar koli, kar je povezano z veselim decembrom in zimo. In seveda; tudi te risbice se bodo znašle v galeriji in bodo nagrajene. Motivacije za ustvarjalnost torej ne bi smelo zmanjkati, kajne dragi starši in otroci? Pa slontastičen december!