Bansi bo podelil največ štiri vstopnice za gledališko igro Tinko Polovinko in animirani film Trije razbojniki. Pohitite in mu pišite mail na bansi@rtvslo.si. Foto: MMC RTV SLO
Bansi bo podelil največ štiri vstopnice za gledališko igro Tinko Polovinko in animirani film Trije razbojniki. Pohitite in mu pišite mail na bansi@rtvslo.si. Foto: MMC RTV SLO

Bansi vas vabi, da se 12. marca ob 17. uri v Kinodvoru brezplačno udeležite animirane filmske predstave Trije razbojniki. Uro predtem, torej ob 16. uri, bo v Kinodvoru tudi predstavitev slikanice Trije razbojniki in odprtje razstave risbic na temo razbojnikov.
Vse, kar je treba storiti je, da mu pošljete mail na bansi@rtvslo.si, v katerem odgovorite na vprašanje: V kateri oddaji na Televiziji Slovenija je bil 4. marca Bansi gost?
Odgovor mu pošljite čim prej, kajti 12. marec se že zelo približuje. Da vam Bansi malce olajša zadevo, vam lahko prišepne, da se odgovor skriva na njegovi spletni strani.

Zraven odgovora ne pozabite pripisati imena in priimka starša, ki bo na blagajni prevzel vstopnice. Film si bo lahko ogledala kar cela družina, z največ štirimi člani. Naj povemo, da bo film Trije razbojniki na sporedu tudi 13. marca ob 15.00 in 14. marca ob 17.00. Če torej nikakor ne utegnete na predstavo, ki bo 12. marca, to pripišite k odgovoru in Bansi vam bo namesto za predstavo 12. marca prihranil vstopnico za 13. ali 14. marec. A pozor, pohitite - vstopnice dobijo najhitrejši.

Kaj pa gledališče? Kdo želi brezplačano v Siti teater BTC?
Bansi bo podelil tudi vstopnice za predstavo Tinko Polovinko, ki bo v soboto, 13. marca ob 11. uri. Prav tako bo vstopnice prejela cela družina z največ štirimi člani. Naloga je podobna. Napišite Bansiju odgovor na vprašanje: V kateri oddaji na Televiziji Slovenija je bil 4. marca Bansi gost?

Odgovore naslovite na bansi@rtvslo.si, zraven pa pripišite še ime in priimek starša. Čas imate do 12. marca do 15. ure.


Že zelo pomladno razpoložen Bansi bo tudi v prihodnje pripravil še več nagradnih iger. Zato le spremljate njegovo stran in mu pošljite kakšen svoj izdelek. Najbolj se razveseli risbic.