24-letna lepotica Alina Kabajeva, ki se je rodila v Uzbekistanu, velja za najuspešnejšo rusko ritmično gimnastičarko vseh časov. Foto:
24-letna lepotica Alina Kabajeva, ki se je rodila v Uzbekistanu, velja za najuspešnejšo rusko ritmično gimnastičarko vseh časov. Foto:
Svetlana Korkina
Danes skoraj 29-letna (rojstni dan praznuje 19. januarja) Svetlana Korkina v gimnastiki ne tekmuje več, je pa na začetku politične kariere.

Čeprav še ni popolnoma jasno, kako bo politično usmerjen nov ruski parlament, je eno gotovo: doslej bo najlepši in bo po lepoti po mnenju poznavalcev tudi edinstven v Evropi. Na nedavnih volitvah je dovolj glasov za vstop v parlament dobilo nekaj seksi in lepih Rusinj, ki bodo s svojo prisotnostjo olajšale težek poslanski delovnik. Putin (vse parlamentarne lepotice so prišle z liste njegove Enotne Rusije) je tako polepšal podobo ruske politične realnosti, piše srbski Press.

Tudi Putina so ujeli "zgoraj brez".
Tri seksi Svetlane ter po ena Alina in Natalija
V dumi bo tako sedela dvakratna olimpijska zmagovalka v športni gimnastiki Svetlana Korkina, ki je svoje čare na ogled postavila že bralcem Maxima in Playboya. Tudi olimpijska in svetovna prvakinja v hitrostnem drsanju Svetlana Žurova, ki je svoje atribute zunaj ledenih stez prav tako razgalila na straneh moških časopisov - najbolj so odmevale njene fotografije za GQ, kmalu pa menda prihaja tudi na strani Playboya -, bo poslanka.

V lesene klopi ruskega parlamenta bo sedla še zapeljiva Alina Kabajeva, olimpijska zmagovalka, devetkratna svetovna prvakinja in 16-kratna evropska prvakinja v ritmični gimnastiki. V dumi bo poleg nje od zdaj delovala Svetlana Zaharova, primabalerina Bolšoj teatra. Omeniti gre še boksarko Natalijo Karpovič, ki se menda lahko pohvali z zavidanja vrednim oprsjem.

Po poročanju Pressa je ruski tabloid KP že dal zamisel za erotični koledar na temo poslanke - hudomušno so zapisali, da prvih pet mesecev ne bo težko zapolniti, težava pa bo nastala pri naslednjih sedmih.