Foto:
Foto:

Po izboru uporabnikov si je praktično darilo kot najboljši med vsemi posnetki prislužil "chrush" s posnetkom z naslovom Smile, v katerem podaja nekaj nasvetov za odpravo slabe volje.

Najboljši avtorski prispevki tretjega tedna
Med avtorskimi prispevki pa je uporabnike Mojega videa najbolj navdušila zgodba o malem plavalcu Gašperju. Avtor z vzdevkom "wolfy1978" bo za posnetek Sanje malega plavalca prejel denarno nagrado 50 evrov. Na drugo mesto se je uvrstil "Osobdravinji" s posnetkom Deutsch lernen macht freude, ki predstavlja znane inserte filmov in nadaljevank v nemškem jeziku. Uporabnik je pojasnil, da v posnetku nastopajo učenci 9. razreda OŠ Ob Dravinji. S tem posnetkom so se predstavili tudi na prireditvi Deutsch lernen macht freude. Omenjeni videoposnetek si je prislužil še posebno priznanje in tako praktično nagrado. Tretje mesto pa si je prislužil "G_eorGe" s kratkim filmčkom o zimskih norčijah, Naši se pripravljajo.

Prislužite si nagrado tudi vi!
V vsakotedenskem žrebanju sodelujejo vsi izdelki, ki so bili v Moj video vnešeni do nedelje zvečer posameznega tedna, v velikem žrebu za skupnega zmagovalca, kjer nagrada znaša kar 200 evrov, pa bodo sodelovali vsi izdelki, vnešeni do 31. 12. 2007 do polnoči.