Prevc in Mina sta v zvezi že nekaj let. Foto: BoBo
Prevc in Mina sta v zvezi že nekaj let. Foto: BoBo
Prevc je na olimpijskih igrah v Sočiju pred štirimi leti dobil dve kolajni. Foto: BoBo

Ob zimski fotografiji para je Peter Prevc pripisal, da so na njej trije, dodal simbol za dojenčka in s ključnikom javnost zaprosil za spoštovanje zasebnosti.

25-letni slovenski smučarski skakalec in leto dni mlajša Mina Lavtižar sta v zvezi že nekaj let. V javnosti se je Prevc v družbi izbranke pojavil že večkrat, spremljala pa ga je tudi na podelitvah športnika leta. Društvo športnih novinarjev mu je namreč naziv za najboljšega v Sloveniji doslej podelilo štirikrat.

Prevc je na olimpijskih igrah v Sočiju pred štirimi leti dobil dve kolajni, iz Južne Koreje pa se vrača z ekipnim petim in posamičnim desetim in dvanajstim mestom.

Za veselo novico je Prevc izvedel kmalu po svojem rojstnem dnevu septembra, predviden rok rojstva otroka je junija letos, poročajo mediji.

Mina s Prevcem sodeluje tudi na drugih področjih. Nedavno je namreč postala poslovna skrbnica blagovne znamke Peter Prevc. Lani pa se Lavtižarjeva veselila tudi lastnih poslovnih uspehov, saj je izdala svojo kuharsko knjigo Minini cukri.