Warning: file_get_contents(): https:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /var/www/monocms/monocms/public_html/theme/zivalskiotok/index.php on line 164 Warning: file_get_contents(https://www.rtvslo.si/api/header?type=v2019&custom_container=wrapSite): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /var/www/monocms/monocms/public_html/theme/zivalskiotok/index.php on line 164 Živalski otok, MMC RTV Slovenija

Novice

Ponesrečeni planinec na Kaninu je bil ustrezno opremljen

Za planinca je bila usodna padajoča skala

30. julij 2017 ob 18:32
Bovec - MMC RTV SLO, STA

34-letni planinec, ki se je ponesrečil na Kaninu, ko je zaradi padajoče skale padel čez previs, je hodil v skupini treh pohodnikov, ki so bili vsi ustrezno opremljeni.

Trojica planincev je v soboto okoli 14. ure hodila po neoznačeni poti z Malega Kanina proti Velikemu Kaninu.

V kraju, imenovanem Črni Vogel, se je zadnji v koloni, 34-letni planinec, oprijel za oprimek v skali, ki se je odkrušila in padla nanj. Zaradi tega je izgubil ravnotežje in padel prek previsa okoli 50 metrov v globino, kjer je obležal na melišču, so sporočili z novogoriške policijske uprave.

Eden izmed planincev je o nesreči takoj obvestil center za obveščanje. Na kraj nesreče je prispela dežurna ekipa za helikoptersko reševanje v gorah, ki je na kraju ugotovila, da je ponesrečeni zaradi poškodb umrl. Prepeljali so ga v dolino.

L. L. Prijavi napako
 

Oddajte svoj komentar - Št. komentarjev: 0

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike RTV Slovenija.
Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Prijavi sovražni govor


 

Avdio & Video

  • Center za rehabilitacijo psov na Koroškem

  • Nevarnost zastrupitve z oporečnim mesom

  • Varuh pravic živali

  • Na Apaškem polju zastrupljenih več psov

Facebook

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!