Toyota FT-1 se predstavlja v novi izdaji, a v resničnem svetu njena prihodnost še ni znana. Foto: Toyota
Toyota FT-1 se predstavlja v novi izdaji, a v resničnem svetu njena prihodnost še ni znana. Foto: Toyota

Nova kovinska grafitna barva deluje manj agresivno kot januarski original in hkrati elegantneje. Veliko več pozornosti pa so namenili tudi podobi potniške kabine, kjer je mogoče poleg izdatnih količin usnja najti tudi številne nove materiale. Oblikovalci poudarjajo, da so iskali ideje v filmih o sodobnih superjunakih, kjer se pogosto pojavljajo visokotehnološki materiali, na meji znanstvene fantastike.

Športni usnjeni sedeži so tako oblikovani zmogljivostim vozila ustrezno, poleg tega pa naj bi njihovo zračenje vozniku dajalo nekakšen občutek lebdenja. Kovinski dodatki in številne podrobnosti v potniški kabini pa še dopolnjujejo celotno podobo avtomobila za superjunake. Nova različica FT-1 je sicer izdelana v pravem merilu in za "resnični svet", a natančnih načrtov za prihodnost FT-1 pri Toyoti ne izdajo.

Za zdaj je jasno le to, da bo FT-1 mogoče voziti v navidezni resničnosti iger za Playstation. Že septembra bodo namreč ponudili "voznikom" rdečo in grafitno sivo različico FT-1 ter še zmogljivejšo vision GT.