Limoni in limeti ožamemo. Sok zmešamo z agavovim sirupom.
Limonado pustimo stati vsaj 15 minut v hladilniku, nato pa jo znova premešamo in postrežemo. Vse skupaj prelijemo z vodo in vanjo vmešamo še maline, čijo in meto.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 2 limoni, 2 limeti, 100 ml agavovega sirupa, žlica čije, liter vode, pest svežih ali zamrznjenih malin, pest sveže mete ali melise.
Limoni in limeti ožamemo. Sok zmešamo z agavovim sirupom.
Limonado pustimo stati vsaj 15 minut v hladilniku, nato pa jo znova premešamo in postrežemo. Vse skupaj prelijemo z vodo in vanjo vmešamo še maline, čijo in meto.
Po svetu je okoli 70 tovrstnih restavracij, ki jih vodijo po franšiznem modelu.
Energijska vrednost hrenovih omak je različna, prav tako dodatki v njih
Kdo bo tokrat zastopal Slovenijo?
Pogovorni večer Društva turističnih novinarjev Slovenije
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje