Foto:
Foto:
Dvojna vloga Christine v kampanji za Skechers.

V najnovejši oglasni kampanji podjetja, ki bo kmalu prisotna na vsakem koraku Američanov, se mlada pevka prelevi v različne vloge. Tako pozira kot bolniška sestra, učiteljica, policistka, študentka in mladoletna prestopnica.

V oglasih, ki so jih naslovili Poredna in pridna, naj bi 23-letno zvezdnico prikazali z dveh plati. Pop izvajalka je v oglaševalski akciji nasledila svojo pevsko tekmico Britney Spears.

Christina pa bi rada še globlje stopila v svet mode, saj želi postati kreatorka spodnjega perila. Pevka Christina Aguilera je v zasebnem življenju vneta zbirateljica spodnjega perila. "Spodnje perilo obožujem," je povedala. "Ščasoma bi rada oblikovala tudi svojo linijo, ki bo drzna in ženstvena hkrati." Še posebej jo zanima perilo iz dvajsetih, tridesetih in štiridesetih let prejšnjega stoletja ter perilo s podvezicami in drugi bolj fetišistični kosi.

Navsezadnje pa njen hobi ni nobena skrivnost, saj svoje navdušenje nad nenavadnim in izzivalnim spodnjim perilom rade volje pokaže tudi na odru med svojimi nastopi.

Christina se je sedaj spomnila, da bi lahko svoje veselje delila tudi z drugimi in ga, če je le mogoče, tudi vnovčila: »Imam veliko idej in zamisli, zato mi ne bi bilo težko oblikovati dobro kolekcijo spodnjega perila.« Trenutno se še pogaja z nekaterimi priznanimi proizvajalci perila, ki bi bili pripravljeni vložiti svoj kapital in znanje v njeno ime.