Večina obutve iz ženskega dela kolekcije Jimmy Choo za H & M bo imela visoke pete: od 9 do 11 cm. Foto: H & M
Večina obutve iz ženskega dela kolekcije Jimmy Choo za H & M bo imela visoke pete: od 9 do 11 cm. Foto: H & M
Za nakup kosov iz moške kolekcije ali ženskih oblek ne boste potrebovali zapestnice. Foto: H & M

V Sloveniji bo kolekcija na prodaj samo v H & M-ovi trgovini v ljubljanskem BTC-ju. Tudi pri njih bodo, kot so potrdili za MMC, v soboto, 14. novembra, od 8. do 10. ure veljala posebna pravila. Prvih 160 strank, ki bodo čakale v vrsti, bo dobilo posebno zapestnico: na njej bo zapisan časovni okvir, v katerem jim bo dovoljeno nakupovati na določenem območju.

Zapestnice bodo potrebne samo za nakup ženskih čevljev, torbic in modnih dodatkov. Tiste stranke, ki bodo želele kupovati kose iz moške kolekcije ali ženska oblačila s podpisom znamke Jimmy Choo, ne bodo potrebovale zapestnice.

Tudi če ne boste med prvimi 160 v vrsti, boste dobili priložnost za nakup kosov iz kolekcije ali iz druge ponudbe trgovine - po dveh urah bodo odprli območje z linijo Jimmy Choo tudi za druge stranke. Vam pa dejstvo, da boste med prvimi v vrsti, ne zagotavlja nakupa.

Nakup dovoljen le v eni velikosti!
Da bi zagotovili dostop do kolekcije kar največ kupcem, bodo sprejeli posebne omejitve. Vsaka stranka lahko kupi celotno kolekcijo, a z omejitvijo enega kosa določenega izdelka - torej ne več kot eno velikost čevljev ali oblačila ali več kot en kos izmed modnih dodatkov. Omejitev velja za celotno kolekcijo Jimmy Choo za H & M.

Pa še to: ženski čevlji iz kolekcije Jimmy Choo za H & M bodo na voljo v številkah od 36 do 40, moški pa od 41 do 45, tako da tisti z manjšimi ali večjimi stopali tokrat ne bodo prišli na svoj račun.

Kose iz kolekcije Jimmy Choo za H & M vam predstavljajo dolgonoge manekenke v spodnji fotogaleriji.