Sean Penn (54) in Charlize Theron (39) sta marljivo pozirala pred bliskavicami. Foto: Reuters
Sean Penn (54) in Charlize Theron (39) sta marljivo pozirala pred bliskavicami. Foto: Reuters
Režiser Matteo Garrone (prvi z leve) v družbi Salme Hayek in drugih članov zasedbe svojega novega filma. Foto: Reuters

Igralski par je tokrat pozornost pritegnil v Cannesu, kjer se je v okviru filmskega festivala zgodila evropska premiera kritiško opevanega novega Pobesnelega Maxa, v katerem je eno osrednjih vlog prevzela prav Charlize.

Lepa oskarjevka južnoafriškega rodu je nosila Diorjevo sončno rumeno toaleto, videz pa zaokrožila z dragocenimi diamantnimi uhani Chopard. Ličenje je bilo umirjeno, še najbolj so izstopale ustnice v nežnem breskovo rožnatem odtenku.

Mnogi so pripomnili, da je bil najboljši dodatek kar njen spremljevalec, prav tako oskarjevec Penn, ki ga je pred kratkim v nekem intervjuju označila kot "ljubezen svojega življenja".

Na promocijskih obveznostih čez dan je Charlize nosila miniobleko Valentino, zagotovo pa jo bomo na rdeči preprogi občudovali tudi v naslednjih dneh, saj se je filmsko dogajanje na Azurni obali šele dobro začelo.

Na istem dogodku je Julianne Moore, ki je na odprtje festivala dan prej prišla v Armanijevi toaleti, nosila po meri izdelano ogleko Givenchy iz globoko rdečega žameta, Naomi Watts je po pudrasto modri toaleti Elie Saab na odprtju izbrala črno obleko znamke Ralph Lauren. Michelle Rodriguez so oblekli pri hiši Zuhair Murad, članico zasedbe Pobesnelega Maxa Zoe Kravitz pa pri Valentinu.

Isti večer se je odvila še premiera Zgodbe vseh zgodb v režiji Mattea Garroneja, na kateri je bila v ospredju latinolepotica Salma Hayek v črni obleki z zlatim okrasjem brez naramnic iz hiše Alexander McQueen.

Kitajska modna ikona Fan Bingbing je bila spet (malce preveč?) drzna, kot od nje že pričakujemo: nosila je cvetlično navdahnjeno kreacijo hiše Marchesa.

Posamezno fotografijo v galeriji povečajte s klikom.