Rita Ora je med zvezdnicami dobila bitko v kategoriji globokih izrezov. Foto: EPA
Rita Ora je med zvezdnicami dobila bitko v kategoriji globokih izrezov. Foto: EPA

Rosejeva, 30-letna žena raperja Wiz Khalife, je na rdečo preprogo prikorakala v obleki, kjer je bila rdeča nit splet verižic. Hkrati pa je razkrivala več, kot je zakrivala. Mlada mama je v njej odsevala samozavest, toda obleka oblikovalke Laurel DeWitt ni pustila večjega vtisa. Podobno kot ne globok dekolte 33-letne zvezdnice resničnostnih šovov Kim Kardashian West (kot so jo sinoči napovedali med podelitvijo nagrad). V obleki, ki je spominjala na pončo, je izstopalo le njeno oprsje.

Po rdeči preprogi so se sprehodile številne zvezdnice v hlačnih kostimih. Najbolj zgrešeno izbiro je po poročanju ameriških modnih strokovnjakov izbrala novinka Charli XCX. Precej bolje je to uspelo 44-letni pevki zasedbe No Doubt Gwen Stefani, ki se je na podelitvi pojavila prvič po letu 2005 in zasijala v rožnatem hlačnem kostimu. Pohvale pa so letele še eni "veteranki", 45-letni Jennifer Lopez, ki se je odločila za večerno obleko z izrezanim zgornjim delom.

Boj globokih dekoltejev je pripadel 22-letni pevki in igralki Demi Lovato. Medtem ko je Rita Ora z odliko opravila preizkus z velikim razporkom na nogi in se izognila novi aferi "Angelinina noga".

Več modnih presežkov pa si lahko pogledate spodaj.