Popolne postave, dolge noge, napete zadnjice, ravni trebuščki ... ki pa včasih skrivajo še kaj več. Foto: Reuters
Popolne postave, dolge noge, napete zadnjice, ravni trebuščki ... ki pa včasih skrivajo še kaj več. Foto: Reuters
Irina Shayk
Irina Shayk je med modno revijo svoj trebušček skrivala z dolgo resasto tuniko. Foto: AP

Nekdanja dolgoletna spremljevalka nogometnega zvezdnika Cristiana Ronalda, zdaj pa dekle igralca Bradleyja Cooperja, govoric ni ne potrdila ne zanikala, zato imajo tabloidi seveda prosto pot pri ugotavljanju, kaj je res.

Dejstvo je, da so se vsi angelčki v Parizu sprehodili razgaljeni in zgolj v izbranih kosih privlačnega spodnjega perila, Shaykova pa je čez nosila resasto tuniko z rdečimi bleščicami, ki ji je zakrivala trebuh, v naslednjem izhodu pa je isto ponovila z ohlapno zavezanim plaščem v bež barvi.

30-letna Shaykova in 11 let starejši Cooper sta par že od aprila lani, javnosti pa sta se prvič predstavila skupaj šele skoraj leto dni pozneje. O resnosti zveze govori tudi podatek, da je Bradley svojo srčno izbranko še predtem predstavil tudi svoji mami Glorii Campano.

Četica nosečnic
Pri reviji People so se sicer ob novici o nosečnosti Shaykove spomnili, da je to pravzaprav že četrti Victorijin angelček, ki je znamenito modno revijo prehodil med veselim pričakovanjem.

Leta 2011 sta bili to kar dve. Alessandra Ambrosio je bila dva meseca noseča, zato je hotela udeležbo na modni reviji v New Yorku že odpovedati. Novico je nato skrila pred organizatorji, pred samo revijo pa se je odrekla sladkarijam in intenzivno vadila.

"A teden dni pred revijo sem svojemu agentu dejala, da tega ne bom mogla izpeljati, saj sem vseeno pridobila nekaj kilogramov in se bojim, da se ne bom mogla stlačiti v to perilo," je priznala pozneje. Nazadnje sta se odločila, da bosta molčala, in Alessandra je revijo profesionalno izpeljala.

Mesec dni po tej reviji pa je tudi manekenka Lily Aldridge razkrila, da z možem Calebom Followillom iz skupine Kings of Leon pričakujeta naraščaj, a tudi ona je bila na modni brvi videti popolno.

Po porodu takoj nazaj
Dve leti pozneje se je klubu angelskih nosečnic pridružila še Doutzen Kroes. Marca 2014 je na Instagramu objavila fotografijo s pripisom, da že skoraj šest mesecev pod srcem nosi deklico, kar je pomenilo, da je bila na modni reviji novembra 2013 že noseča. Rodila je julija, novembra pa je bila že del znamenite modne revije - skupaj s svojo znova popolno postavo.

Pri Peoplu pa dodajajo, da se bo Shaykova v zgodovino zapisala kot "najbolj noseča med nosečimi angelčki" - v času modne revije v Parizu pred dneva dnevoma naj bi bila namreč že v drugem trimesečju nosečnosti.