Wilmin bungalov je med manjšimi. Foto: Uradna stran letovišča
Wilmin bungalov je med manjšimi. Foto: Uradna stran letovišča

Letovišče Suan Peung leži okoli dve in pol ure vožnje jugozahodno od Bangkoka in je oblikovano po prazgodovinskem risanem mestecu Bedrock, domu Kremenčkovih.
Gostje so nastanjeni v stavbah, oblikovanih kot Fred, Wilma, Barney, Betty in Dino. Tu so tudi "kamnita hiša", skalnata hiša in nekaj manjših koč, zgrajenih iz tika. Letovišče premore celo restavracijo Bamm Bamm, a žal na jedilniku ni nobenih hamburgerjev iz brontozavra, samo tajske jedi in pijače.
Dinov dvorec
Cene se začenjajo pri 3.500 bahtih (84 evrov) na noč za kamnito hiško, noč v Bettyjini hiški vas bo stala 5.000 bahtov (122 evrov), nastanitev v Fredu pa 6.500 bahtov (158 evrov). Največji bungalov - za šest oseb - je Dinov, za katerega boste odšteli 12.000 bahtov (293 evrov) na noč.
A čeprav je kraj obkrožen s čudovitim hribovjem Ratčaburi, to ni kraj, kamor bi se zatekli v iskanju miru in tišine, poroča CNN. Letovišče je namreč postalo prava lokalna turistična atrakcija, ki so jo takoj po odprtju preplavile trume nasmejanih Tajcev, ki pozirajo pred 'odštekanimi' vilami.