Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
24.6.2017
Sestavine: čebula, korenje, por, stebelna zelena, krompir kifeljčar, oljčno olje, sol, lovorjev list, timijan, stročji fižol, nadzemna koleraba, mladi grah, pski, peteršilj, koren peteršilja, sveža ...
17.12.2016
Za skutno juho potrebujemo: krompir, sladka smetana, albuminska skuta, sirotka, sir, oljčno olje, orehi, svež drobnjak. Krompir operemo in narežemo na majhne koščke ter ga skuhamo v osoljeni vodi.
10.12.2016
Sestavine: polsuh ombolo, maslo, kaki, šalotka, gorčica, cikorija, oljčno olje, česen, svež žajbelj, koromač.
3.12.2016
Sestavine: kislo zelje, svinjski vrat, pirina kaša, sušena zelenjava, zeliščna sol, oljčno olje, sol. Pirino kašo splaknemo s hladno vodo in jo stresemo v osoljeno vrelo vodo.
26.11.2016
Za piščančje prsi z oljkami in zelenjavo v merlotu potrebujemo: piščančje prsi, oljčno olje, vložene oljke, korenje, različno papriko, šalotko, česen, brokoli, paradižnik, stebelno zeleno, por, ...
12.11.2016
Za pljučno tagliato s tartufi potrebujemo: goveja pljučna pečenka, sveži tartufi, rukola, parmezan, oljčno olje, oljke, pašteta iz oljk in tartufov, sol.
5.11.2016
Za česnovo juho potrebujemo: česen, šalotko ali mlado čebulo, krompir, timijan, drobnjak, šampinjone, jajce, sladko smetano, sol, oljčno olje. Šalotko popražimo na oljčnem olju. Posolimo.
22.10.2016
Z jesenskimi dobrotami obogatena kulinarična oddaja Z vrta na mizo se z novo sezono vrača na Televizijo Slovenija.
2.1.2016
Sestavine za pohorski lonec: ješprenj, fižol, svinjina, govedina, dimljen svinjski vrat, čebula, česen, rumeno in rdeče korenje, glava zelja, sušeni majaron, lovorjev list, svež peteršilj, oljčno ...
19.12.2015
Sestavine za porovo pito: za testo potrebujete gladko moko, sol, vodo. Za nadev pa: 1 kg sveže skute, kislo smetano, sir, 1 kg pora, sveži timijan, 5 jajc, oljčno olje, sol. Zamesimo testo.
12.12.2015
Sestavine za treviški radič z zeliščno frtaljo in decembrski regrat: siljen radič, regrat, prepeličja jajca, ocvirki, panceta, fižol, krompir, svež: peteršilj, drobnjak, koper, oljčno olje, sol, kis.
21.11.2015
Sestavine za štruklje z ajdovo kašo - testo: 50 dag moke za vlečeno testo, 3 žlice olja, ščep soli, 1 jajce, približno 3 dcl mlačne vode.
14.11.2015
Sestavine za bučno juho: buča turban, gomolj zelene, šalotka, česen, svež timijan, oljčno olje, sol, kisla smetana, bučna semena, bučno olje. Bučo izdolbemo.
7.11.2015
Sestavine za klapavice: klapavice, oljčno olje, česen, svež peteršilj, malvazija, krušne drobtine. Školjke speremo pod tekočo vodo.
31.10.2015
Sestavine za zvitke lardo: slanina lardo, jetra prašičev mangalice, šalotka, česen, pastinak, suhe slive, por, buča hokaido, svež majaron, oljčno olje, maslo.
24.10.2015
Sestavine za file postrvi z ješprenjem: file postrvi, ješprenj, fižol, stročji fižol, rdeča čebula, svež timijan, različne gobe, sveža rdeča pesa, oljčno olje, sol. Ješprenj skuhamo na zob.
31.5.2015
Za goveji biftek s pski in pestom iz mladega graha potrebujete: goveji pljučni file, solni cvet, olivno olje, pske, krompir kifeljčar, mladi grah, baziliko, timijan, mlad kozji sir, mlado peso in ...
24.5.2015
Sestavine za burger s pečenim kifeljčarjem - bombete: 500 g moke, 300 ml mleka, 10 g kvasa, sol, sladkor, 50 g masla, 1 jajce, sončnična semena.
17.5.2015
Sestavine za pirine rezance s pestom in pljučno tagliato: testo: 100 g moke (pol pirine, pol navadne bele), ščep soli, 1 jajce.
3.5.2015
Sestavine za piroto z govejim rostbifom: rostbif, pira, koprive, gomolj zelene, korenje, por, koromač, česen, treviški radič, olivno olje, maslo, rožmarin, sol.
Neveljaven email naslov