Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Z vrta na mizo - Arhiv

Video: Zelenjavna juha s kifeljčarjem in jetrca s polento

Recepti Video: Zelenjavna juha s kifeljčarjem in jetrca s polento

24.6.2017

Sestavine: čebula, korenje, por, stebelna zelena, krompir kifeljčar, oljčno olje, sol, lovorjev list, timijan, stročji fižol, nadzemna koleraba, mladi grah, pski, peteršilj, koren peteršilja, sveža ...

Video: Skutna juha, frika, ocvrta soška postrv in skutni cmočki

Recepti Video: Skutna juha, frika, ocvrta soška postrv in skutni cmočki

17.12.2016

Za skutno juho potrebujemo: krompir, sladka smetana, albuminska skuta, sirotka, sir, oljčno olje, orehi, svež drobnjak. Krompir operemo in narežemo na majhne koščke ter ga skuhamo v osoljeni vodi.

Video: Ombolo z omako iz kakija

Recepti Video: Ombolo z omako iz kakija

10.12.2016

Sestavine: polsuh ombolo, maslo, kaki, šalotka, gorčica, cikorija, oljčno olje, česen, svež žajbelj, koromač.

Video: Pečeno kislo zelje s pirino kašo in svinjskim vratom

Recepti Video: Pečeno kislo zelje s pirino kašo in svinjskim vratom

3.12.2016

Sestavine: kislo zelje, svinjski vrat, pirina kaša, sušena zelenjava, zeliščna sol, oljčno olje, sol. Pirino kašo splaknemo s hladno vodo in jo stresemo v osoljeno vrelo vodo.

Piščančje prsi z oljkami in zelenjavo v merlotu, solata s prelivom iz lešnikov in mandarin

Zabava in slog Piščančje prsi z oljkami in zelenjavo v merlotu, solata s prelivom iz lešnikov in mandarin

26.11.2016

Za piščančje prsi z oljkami in zelenjavo v merlotu potrebujemo: piščančje prsi, oljčno olje, vložene oljke, korenje, različno papriko, šalotko, česen, brokoli, paradižnik, stebelno zeleno, por, ...

Pljučna tagliata s tartufi, sveže testenine s tartufi in sladoled s tartufi

Recepti Pljučna tagliata s tartufi, sveže testenine s tartufi in sladoled s tartufi

12.11.2016

Za pljučno tagliato s tartufi potrebujemo: goveja pljučna pečenka, sveži tartufi, rukola, parmezan, oljčno olje, oljke, pašteta iz oljk in tartufov, sol.

Česnova juha s šampinjoni in odojek s tepkino omako

Recepti Česnova juha s šampinjoni in odojek s tepkino omako

5.11.2016

Za česnovo juho potrebujemo: česen, šalotko ali mlado čebulo, krompir, timijan, drobnjak, šampinjone, jajce, sladko smetano, sol, oljčno olje. Šalotko popražimo na oljčnem olju. Posolimo.

Kuharski mojster tudi to jesen po Sloveniji s premično kuhinjo

Recepti Kuharski mojster tudi to jesen po Sloveniji s premično kuhinjo

22.10.2016

Z jesenskimi dobrotami obogatena kulinarična oddaja Z vrta na mizo se z novo sezono vrača na Televizijo Slovenija.

Video: Pohorski lonec in piščančja stegna z blitvo

Z vrta na mizo Video: Pohorski lonec in piščančja stegna z blitvo

2.1.2016

Sestavine za pohorski lonec: ješprenj, fižol, svinjina, govedina, dimljen svinjski vrat, čebula, česen, rumeno in rdeče korenje, glava zelja, sušeni majaron, lovorjev list, svež peteršilj, oljčno ...

Video: Porova pita in piščančja obara

Z vrta na mizo Video: Porova pita in piščančja obara

19.12.2015

Sestavine za porovo pito: za testo potrebujete gladko moko, sol, vodo. Za nadev pa: 1 kg sveže skute, kislo smetano, sir, 1 kg pora, sveži timijan, 5 jajc, oljčno olje, sol. Zamesimo testo.

Treviški radič s frtaljo, potrebušina z belo polento in kakijev biskvit s hruškami

Z vrta na mizo Treviški radič s frtaljo, potrebušina z belo polento in kakijev biskvit s hruškami

12.12.2015

Sestavine za treviški radič z zeliščno frtaljo in decembrski regrat: siljen radič, regrat, prepeličja jajca, ocvirki, panceta, fižol, krompir, svež: peteršilj, drobnjak, koper, oljčno olje, sol, kis.

Štruklji z ajdovo kašo, rimska enolončnica in oslovski ragu

Z vrta na mizo Štruklji z ajdovo kašo, rimska enolončnica in oslovski ragu

21.11.2015

Sestavine za štruklje z ajdovo kašo - testo: 50 dag moke za vlečeno testo, 3 žlice olja, ščep soli, 1 jajce, približno 3 dcl mlačne vode.

Bučna juha in Martinova pojedina

Z vrta na mizo Bučna juha in Martinova pojedina

14.11.2015

Sestavine za bučno juho: buča turban, gomolj zelene, šalotka, česen, svež timijan, oljčno olje, sol, kisla smetana, bučna semena, bučno olje. Bučo izdolbemo.

Klapavice, kruh, brancin na zelenjavi in kakijeva strjenka

Z vrta na mizo Klapavice, kruh, brancin na zelenjavi in kakijeva strjenka

7.11.2015

Sestavine za klapavice: klapavice, oljčno olje, česen, svež peteršilj, malvazija, krušne drobtine. Školjke speremo pod tekočo vodo.

Zvitki lardo, kopun na svežih rezancih in kare mangalice

Z vrta na mizo Zvitki lardo, kopun na svežih rezancih in kare mangalice

31.10.2015

Sestavine za zvitke lardo: slanina lardo, jetra prašičev mangalice, šalotka, česen, pastinak, suhe slive, por, buča hokaido, svež majaron, oljčno olje, maslo.

File postrvi z ješprenjem, svinjski vrat v medeno-gorčični omaki in kločevi nudeljni

Z vrta na mizo File postrvi z ješprenjem, svinjski vrat v medeno-gorčični omaki in kločevi nudeljni

24.10.2015

Sestavine za file postrvi z ješprenjem: file postrvi, ješprenj, fižol, stročji fižol, rdeča čebula, svež timijan, različne gobe, sveža rdeča pesa, oljčno olje, sol. Ješprenj skuhamo na zob.

Video: Goveji biftek s pski ter mošnjički, polnjeni s skuto in češnjevo omako

Z vrta na mizo Video: Goveji biftek s pski ter mošnjički, polnjeni s skuto in češnjevo omako

31.5.2015

Za goveji biftek s pski in pestom iz mladega graha potrebujete: goveji pljučni file, solni cvet, olivno olje, pske, krompir kifeljčar, mladi grah, baziliko, timijan, mlad kozji sir, mlado peso in ...

Video: Burger s pečenim kifeljčarjem

Z vrta na mizo Video: Burger s pečenim kifeljčarjem

24.5.2015

Sestavine za burger s pečenim kifeljčarjem - bombete: 500 g moke, 300 ml mleka, 10 g kvasa, sol, sladkor, 50 g masla, 1 jajce, sončnična semena.

Video: Pirini rezanci s pestom in pljučno tagliato ter porova juha

Z vrta na mizo Video: Pirini rezanci s pestom in pljučno tagliato ter porova juha

17.5.2015

Sestavine za pirine rezance s pestom in pljučno tagliato: testo: 100 g moke (pol pirine, pol navadne bele), ščep soli, 1 jajce.

Video: Pirota z govejim rostbifom in pita s skuto in suhimi slivami

Z vrta na mizo Video: Pirota z govejim rostbifom in pita s skuto in suhimi slivami

3.5.2015

Sestavine za piroto z govejim rostbifom: rostbif, pira, koprive, gomolj zelene, korenje, por, koromač, česen, treviški radič, olivno olje, maslo, rožmarin, sol.

Stran 1 od 2
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov