novice

Minulo nedeljo je nastopila že druga trojica polfinalnih duetov
PROUD MARY IN DOBRA MRHA V SOBI 102 - 27. marec 2008

V zadnji marčevski oddaji so nastopili že drugi trije polfinalni pevski dueti. Strokovnjak za pomorsko pravo dr. Patrick Vlačič in Rudi Bučar sta ''udarila'' s Proud Mary in navdušila dobro tretjino televizijskih gledalcev, ki so glasovali zanju.
Igralka Iuna Ornik in Marko Vozelj sta preoblekla Dobro mrho v ritme salse in miganje z boki je zapolnilo oder studia 1. Vroča salsa žal ni dovolj ogrela televizijskega občinstva, ki jima je z glasovi prisodilo tretje mesto.
Največje število glasov sta drugič zapored torej prejela priljubljeni televizijski obraz in radijski glas Boštjan Romih in neprekosljiva Alenka Godec s hitom Soba 102.

V drugem delu oddaje, ko je tekmovalni del že mimo in si zvezde oddahnejo, se zvrstijo nastopi pevskih mentorjev, ki vselej navdušijo. Pevci se namreč predstavijo s skladbami, ki jih navadno ne izvajajo, porodijo se tudi nesluteni dueti, koncertno vzdušje pa pričara vedno izvrstni hišni band Mali ekrani. 

Tokrat smo imeli prvič priliko slišati duet Alenke Godec in Rudija Bučarja. V akustični izvedbi More than words sta njuna vokala polno zazvenela. Marko Vozelj nas je presunil z Bacila je sve niz rijeku, Alenka Godec pa za konec razgrela še s pesmijo Hot Stuff. 


<<< nazaj

Galerija

 
 Iz galerije ''1. oddaja'' 
 27. februar 2008


Galerija

© MMC RTV Slovenija | 1999 - 2019 | Vse pravice pridržane | Kontakti