novice

NAJLEPŠE PESMI ZA NAJVIŠJO UVRSTITEV
30. april 2008

Zmagovalca Monika Pučelj in Gašper Jarni

V nedeljo 4. maja so na oder oddaje Zvezde pojejo pogumno stopili novi trije pari:

Peli so televizijski in radijski voditelj Andrej Hofer z Ireno Vrčkovnik, gledališka igralka, prikupna soseda Pod klobukom Barbara Cerar in Rok Ferengja ter gledališki igralec, voditelj oddaje Umko Gašper Jarni in prelestna Monika Pučelj.


Na vprašanje, če so Najlepše pesmi že napisane, še ni odgovora, imamo pa odgovor na vprašanje, katera pesem je bila najlepša to nedeljo.
Največ glasov gledalcev in najvišjo oceno strokovne žirije sta si pripela Gašper Jarni in Monika Pučelj in se s tem uvrstila v drugi krog pevskega tekmovanja.


Toplina in prisrčnost Gašprčka, kot je Gašperja simpatično preimenovala Helena Blagne in Monikinih dolgih nog je bila ob očitnih pevskih kvalitetah obeh odločilna za nedeljsko zmago.

Tudi druga dva para sta bila izvrstna. Žirija je izpostavljala uglajenost in romantično razpoloženje dueta Andrej Hofer in Irena Vrčkovnik ter svežino in očarljivost dueta Barbara Cerar in Rok Ferengja.
Pri glasovih gledalcev sta bila izenačena, malenkostno vodstvo sta si na račun glasov žirije pripela Barbara in Rok. Član žirije Vasilij Polič je iskrivo pripomnil, da je bila v nastopu Drama in Rok (Barbara je stalna članica ljubljanske Drame).

Ponovno pa je oder oddaje Zvezde pojejo gostil pevca iz tujine. Po tem, ko smo prejšnjo nedeljo videli hrvaške Kraljeve ulice in 75 centa z Romanco, je v seriji predstavitev evrovizijskih predstavnikov tokrat nastopil Črnogorec Stefan Filipovič s pesmijo Zauvijek volim te.


<<< nazaj

Galerija

 
 Iz galerije ''12. oddaja'' 
 29. april 2008


Galerija

© MMC RTV Slovenija | 1999 - 2019 | Vse pravice pridržane | Kontakti