Izvedeli ste več


Tema tedna

Izvedeli ste več

Osrednja pogovorna oddaja Televizije Slovenija – polemična, raziskovalna, pluralna, drzna. Takšna je bila oddaja Tarča tudi v minuli sezoni: odprta za razpravo o najbolj žgočih in aktualnih temah, a tudi družbenih fenomenih, ki presegajo dnevno dogajanje in ad hoc novinarski interes. Katere Tarčine teme so najbolj odmevale, s katerimi smo dosegli ali pospešili pomembne spremembe, kako uspešna je bila oddaja v zrcaljenju stvarnosti ali pa premikanju meja v razumevanju procesov našega časa? V sklepni Tarči ob koncu sezone se bomo spomnili izjav, besednih dvobojev, studijskih in terenskih podob in prizorov, ki so najbolj razvnemali javno razpravo. Preverili bomo tudi, kaj se je zgodilo z razgaljenimi nepravilnostmi, napovedanimi ukrepi, načrtovanimi potezami in obljubami, danimi v studiu Tarče.


V dozdajšnjih oddajah

Več oddaj si lahko ogledate na RTV4D
Navedki Zadetki
  • Priporočam vsem, ki majo pomisleke o beguncih ogled oddaje #tarca na TVSLO1... Odličen prikaz, da begunci niso nek bavbav, ampak LJUDJE!

    Matic Matjašič, twitter
  • Čestital bi zaposlenim na AVK, ker se upirajo pritiskom. Država bi morala bolje zavarovati ljudi na tako pomembnih funkcijah.

    Jože P. Damijan, Tarča, 16.10.2014
  • Danes odlična @TarcaRTVSLO, pogrešam več podobnih oddaj. Dobro obdelana tema.

    Nina S, twitter
Twitter