Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Zadnji prispevki

Novice Kako poteka matura v zamejstvu?

Za dijake zadnjih letnikov slovenskih srednjih šol v Furlaniji Julijski krajini se je včeraj začelo maturitetno obdobje.

1

Knjige Že 20. akcija Podarimo knjige: odraz povezanosti med Avstrijo in Slovenijo

V okviru akcije Podarimo knjige, ki poteka že od leta 2002, je bilo doslej različnim slovenskim nevladnim organizacijam in ustanovam podarjenih okoli 55.000 izvodov knjig. Letos so prejele knjižni sveženj v obliki bona v skupni vrednosti 50.000 evrov.

Preberite tudi Matevžu Grilcu 42. Tischlerjeva nagrada

Dolgoletni predsednik ene od krovnih organizacij koroških Slovencev, Narodnega sveta koroških Slovencev (NSKS), Matevž Grilc je prejemnik 42. Tischlerjeve nagrade.

Kotiček za jeziček Istranke in njihova delavnost

Predstavljamo vam tiste frazeme, ki so povezani z delavnostjo Istrank v Trstu. Že veste, kaj pomeni "iti v Trst gledat Mihca in Jakca?"

Novice 10 let slovenskega društva Ajda iz Umaga

Društvo ohranja slovenščino, slovensko kulturo in identiteto, tako s svojim delom kot z branjem slovenskih knjig, ustanavljanjem slovenskih literarnih kotičkov v knjižnicah in organizacijo tečajev slovenskega jezika.

Preberite tudi V Celovcu odprli drugo skupino dvojezičnih jasli

V Celovcu, kjer so lani odprli Mohorjev otroški vrtec in Mohorjeve otroške jasli, so v ponedeljek odprli tudi drugo skupino dvojezičnih jasli.

Več

Oddaje

Za mlade

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov