Aktualno
link
" Kdor bo v težavah, bo plačal. Šteli se bodo mrtvi in Bog ne daj, da bi bili zraven ," pred kraljevsko etapo Gira razlaga Gorazd Štangelj, ki pravi, da se "njegov" Nibali ne bo predal do konca.
Ne spreglejte
link
Nylander MVP hokejskega svetovnega prvenstva
3
22. maj 2017 ob 15:42 Švedski hokejist William Nylander je dobil nagrado za najkoristnejšega igralca turnirja (MVP) svetovnega prvenstva elitne divizije.
Več novic ...
Citat za prebrat
link
Matjaž Rakovec
2
22. maj 2017 ob 11:34 Kaj bo s HDD Olimpijo, sploh ne vem, pri HZS smo za novo sezono prijavili moštvi Jesenic in HK Olimpija, ki jo po športni plati vodi Tomaž Vnuk.
Več novic ...
Šport na TVS
TOR., 23. 05., TV SLO 2:
09:05Šport in špas
SRE., 24. 05., TV SLO 2:
17:50Košarka, liga za prvaka, finale - Union Olimpija : Rogaška, 4. tekma, prenos iz Ljubljane
01:25Košarka, liga za prvaka, finale - Union Olimpija : Rogaška, 4. tekma, posnetek iz Ljubljane
Video dneva
Življenje po medaljah

Večina od nas doživlja šport z druge strani, kot gledalci. Imamo svoje idole, za katere držimo pesti, jih spremljamo na tekmah ali zgolj gledamo preko zaslonov. In z njimi delimo veselje ob zmagah in razočaranje ob porazih. Pride pa dan, ko se tudi najuspešnejši športniki poslovijo od aktivnega tekmovanja. Čez noč je konec napetosti, medijske pozornosti, medalje so kmalu pozabljene in pred športnikom zazeva velika praznina. Kako živeti brez medalj in kako si ustvariti novo kariero, so Zvezdanu Martiču v Polnočnem klubu razkrili plavalec Peter Mankoč, kajakaš Andraž Vehovar, atletinja Brigita Langerholc in alpska smučarka Petra Robnik.


Več videov ...

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Anketa

Bo Jan Polanc na kolesarski Dirki po Italiji na koncu osvojil modro majico za najboljšega hribolazca?

da
ne
Arhiv
Kviz

Kdo je bil prvi slovenski kolesar, ki je nastopil na Dirki po Italiji?

Valter Bonča
Primož Čerin
Vinko Polončič
Arhiv
Kazalo