Planica
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.7 od 44 glasov Ocenite to novico!
Z gledanostjo smučarskih skokov v Sloveniji se ne more kosati nobeden šport. Foto: BoBo
       Planiško dogajanje je bilo izjemno brano in gledano tudi na spletnem portalu MMC-ja. Rekord branosti je imela četrtkova vodilna novica, ki je imela več kot 240.000 ogledov. S tem si je prislužila tudi častno mesto kot najbolj brana novica leta. Tudi preostale dneve so imele vodilne novice krepko čez 120.000 ogledov. Prek MMC-jevega spletnega predvajalnika si je v štirih dnevih tekme ogledalo več kot 100.000 različnih uporabnikov.       

Dodaj v

Planiški rekordi tudi pri televizijski gledanosti

Branost in gledanost v nebo tudi na MMC-ju
21. marec 2016 ob 12:17
Ljubljana - MMC RTV SLO

Izjemen zaključek svetovnega pokala smučarskih skokov v Planici je prikoval gledalce pred TV-zaslone. To je bila najbolje gledana Planica od leta 2000, odkar gledanost merimo elektronsko.

Največ gledalcev je pred televizijske zaslone privabila nedeljska zaključna tekma, ki jo je spremljal vsak tretji Slovenec. Drugo serijo poletov iz Planice si je namreč v nedeljo ogledalo 33,8 odstotka oziroma 662.500 posameznikov, starejših od štirih let. Med prenosom druge serije je kar devet od desetih gledalcev televizije spremljalo tekmo na drugem programu Televizije Slovenija. Vsaj minuto prenosa si je ogledalo 762.000 različnih posameznikov, starejših od štirih let.

Zadnji Prevčev polet imel kar 93-odstotni delež
Najvišjo gledanost je dosegla finalna serija v nedeljo ob 11.40, ko je drugi program Televizije Slovenija spremljalo 37,3 odstotka oziroma 731.300 gledalcev. To predstavlja kar 93-odstotni delež takratnih gledalcev televizije. V tej minuti so si naši gledalci lahko ogledali posnetek finalnega skoka Petra Prevca in veselje v izteku planiške velikanke.

Povprečje zadnjih treh tekem je 25,8 odstotka oziroma 505.500 gledalcev, starejših od štirih let, kar predstavlja v povprečju izredno visok, 85-odstotni delež gledalcev televizije med prenosi.

Skoki daleč najbolj gledan šport na slovenskih programih
Pred planiškim finalom je najvišjo gledanost sezone dosegala druga serija skokov v Bischofshofnu, zadnja tekma novoletne turneje, ko si je 6. januarja ob 18.16 tekmo ogledalo 32 odstotkov oziroma 628.700 gledalcev, starejših od štirih let, to je 69 odstotkov gledalcev televizije med prenosom tekme. Vsaj minuto prenosa si je ogledalo 795.800 različnih posameznikov, starejših od štirih let.

Prenosi tekem v smučarskih skokih in poletih so sicer dosegli povprečno gledanost 17,7 odstotka oziroma 348.200 gledalcev, starejših od štirih let, kar je povprečni delež 57 odstotkov gledalcev televizije med prenosi. Vsaj minuto prenosov si je v povprečju ogledalo 470.200 različnih posameznikov, starejših od štirih let.

Prenosi tekem v smučarskih skokih za ženske so dosegli povprečno gledanost 9,2 odstotka oziroma 180.900 gledalcev, starejših od štirih let, predvsem na račun nekoliko nižjih gledanosti začetnih tekem sezone. Prenos druge serije druge tekme v Ljubnem pa je dosegel najvišjo gledanost, in sicer 19,3 odstotke oziroma 378.500 posameznikov, starejših od štirih let, ter 55-odstotni delež gledalcev med prenosom. Vsaj minuto serije si je ogledalo 465.800 različnih posameznikov, starejših od štirih let.

Izjemna branost in gledanost tudi na MMC-ju
Planiško dogajanje je bilo izjemno brano in gledano tudi na spletnem portalu MMC-ja. Rekord branosti je imela četrtkova vodilna novica, ki je imela več kot 240.000 ogledov. S tem si je prislužila tudi častno mesto kot najbolj brana novica leta. Tudi preostale dneve so imele vodilne novice krepko čez 120.000 ogledov.

Prek MMC-jevega spletnega predvajalnika si je v štirih dnevih tekme ogledalo več kot 100.000 različnih uporabnikov.

R. K.
Prijavi napako
Komentarji
Red Panter
# 21.03.2016 ob 12:22
Planiški rekordi padali tudi pri dolžini reklam.
gusztav
# 21.03.2016 ob 12:32
Ste oglede prek MMCja šteli kot različne IP? Ker če niste, samo jaz štejem za 100 gledalcev, kolkorkrat sem moral resetirat stran zaradi zatikanja....
čik
# 21.03.2016 ob 12:33
mene bolj zanima kolko ogledov imata zvezdana in manca. ;)
tureavanture
# 21.03.2016 ob 12:24
Kako to merijo?
jbtnm
# 21.03.2016 ob 12:40
Pa res. Nej mi kdo poda vsaj eno majhno razlago glede merjenja števila TV gledalcev. Sami neki povprečki verjetno.
reflexaspire
# 21.03.2016 ob 13:18
Resnica je kruta. Skoki so po popularnosti res omejeni samo na nekaj drzav. In to da slovenci tako prevladujemo v njih ne delamo medvedje usluge za ta sport po svetu. Ker ce drugi ne bodo v njem tako uspesni, bodo se manj popularni in ne bodo toliko vlagali v skoke. Na koncu bomo tekmovali samo s sabo v svetovnem pokalu. Poglejte samo 10 nazaj. Finci so prakticno izginuli; japonci v primerjavi z 15 ket nazaj so nula, italijanov ni, svicarjev ne bo vec v vrhu z odhodom Amanna, celo svedov ni vec, ki so nordijska velesila, rusov tudi ni nic vec. Nic dobrega za popularnost tega sportna ni ce zmagujemo samo slovenci
Luftika
# 21.03.2016 ob 13:11
Nadkrasno bi bilo, če bi zdaj objavili še posnetke nekaterih trenutkov zgolj z zvokom s prizorišča, brez komentatorja, da bi lahko podoživljali dogajanje. Še posebej trenutek, ko je publika po zadnjem skoku Prevca zapela Zdravljico "na suho".
Nha Trang
# 21.03.2016 ob 12:34
Kocjančič nam je naredu sramoto, ker ni vedu kje je drugi in kje tretji. Vse ostalo pa super.
svobodnjakar
# 21.03.2016 ob 14:44
kasneje ko svet zve kje in kdo je slovneija bolje bo za nas.
Albus
# 21.03.2016 ob 13:45
Mene pa zanima a res nikogar ne moti staretovo komentiranje (pa ne za to ker to počne kot v dnevni sobi, pač njegov sproščen slog) ampak zato ker v 90% zgreši karkoli napove. Tudi komentator na evrosportu pogosto nima pojma o čem ampak pri Staretu je to še bolj očitno:
1. Vedno zgreši daljavo (če reče npr. da je bilo nekoliko čez 230 bo 227.5 če reče okoli 225 bo 221 ipd.)
2. Kam se bo tekmovalec uvrstil (lahko zgreši tudi za 3 mesta, vetrna izravnava mu je Španska vas - bo rekel da bo najbrž 2. pa je 5., Prevcu v Vikersundu je 100% napovedal da je s padcem zmaga splavala po vodi, tam je še Gros več vedel od njega)
3. nima veliko pojma o slogu (samo vedno pač reče da majo naši prenizke ocene in ve da Ammann pristaja v "nočno posodico", na Evrosportu npr. komentator pogosto takoj pove kakšne ocene bi moral skakalec dobiti za slog in tudi utemelji - ponavadi tudi skladen z žirijo)

Pri tem nisem vključil negativnih lastnosti njegovega "sloga komentiranja" ki je pač subjektivno lahko komu všeč, čeprav si lahko privošči res karkoli in če se strinjaš z njim je ok, včasih pa tudi ustreli krepko mimo in kar ustraja na svojem (zdaj mi na misel pride kako je nazadnje govoril o sumljivi zmagi Stocha pred Kranjcem v Planici kako ni bila regularna - ker pač ne razume vetra in naletov)
jbtnm
# 21.03.2016 ob 12:41
Tukaj se moram strinjati s @samy joe. Kapo dol za vse dosežke in rezultate celotni ekipi skakalcev, ampak vsak dan poplava prispevkov o skokih je pa tudi že malo čez rob .

Sej 4 dni se menda da zdržat.
Foteljaš
# 21.03.2016 ob 17:51
Zakaj bi bilo pomembno koliko ljudi spremlja nek šport na svetu/v neki državi? Meni je ravno ta "butičnost" tega športa všeč. Denar še ni kupil tega športa v celoti, ampak imamo še zmeraj športnike z veliko začetnico, športnike, ki dajejo vzor mladim. Planica je združila ljudi, privržence tega športa, kot vsako leto doslej. Na VALu 202 so prodali Petrove smuči za 45000€ in s tem omogočili kar nekaj mladim, da bodo dobili svojo otroštvo nazaj, ali ni to prelepo? Ravno šport je bil včasih razlog, da so otroke spravili iz nevarne strani ulica na igrišča in to se zdaj dogaja, le na drugačen način. Kaj pa je nazadnje naredil slovenski nogometaš/košarkar, košarkarski ali nogometni klub za razvoj okolja v katerem delujejo? Kdaj je nazadnje vložila košarkarska Olimpija par 100k€ za razvoj košarke na ljubljanskem področju? Ali pa NK Maribor za obnovo mariborskih nogometnih igrišč? (morda se motim in se to dogaja, sploh v primeru Maribora nisem na tekočem)
Bil sem v nedeljo v Planici in se mi je zdela publika fantastična. Podprli smo vsakega skakalca, ki je preletel 225 metrov z enakim navdušenjem kot kakšnega Slovenca. Podprli in občudovali smo mojstrstvo, veličino, pa čeprav niso bili naši. Namesto sloganov, ki napeljujejo k umoru ali manjvrednosti drugega naroda, ali pa še hujše, rojakov, ki prihajajo iz drugega mesta, smo videli slovenske zastave in kakšno tujo na isti palici. Tekmovalci so se bodrili med sabo in iz srca čestitali drug drugemu za uspeh. (ja, se najde kakšen kiselkast obraz) Fairplay tukaj še nekaj pomeni. Kako se bo pa šport razvijal je pa predvsem na FIS in lokalnih smučarskih zvezah.
Miš
# 21.03.2016 ob 14:52
Glede Hrvatov in njihovih novic: velikokrat sem na teletekstu naletela na novice oziroma rezultate smučarskih skokov, s posebnim poudarkom na rezultatih Petra Prevca.
Danes je na njihovi spletni strani novica iz Planice v rubriki "najbolj brano"...
Hrvati zelo fer poročajo o marsikaterem slovenskem športnem dosežku.
stone77
# 21.03.2016 ob 13:45
ko se že omenja popularnost...
vsi vemo,da je to odvisno od države,oz.kontinenta...
nogomet je seveda najpopularnejši šport na svetu ampak dejstvo je da v ZDA nimajo pojma kdo je Messi...košarka je drugi najpopularnejši šprt na svetu ampak Japoncem se še sanja ne kdo je bil Jordan...

potem pa ni več športa,ki bi bil popularen tako,kot omenjena...
ruggby-Australija,N.Zelandija,V.Britanija
rokomet-balkanske države,Skandinavija,Francija,Španija,N
emčija,Poljska,Rusija
smučanje-alpske države,Skandinavija,ZDA,Kanada
atletika-Rusija,ZDA,Kitajska,Francija,V.Britanija
,Jamajka,nekatere afriške države
am.nogomet-ZDA
hokej-Češka,Slovaška,Rusija,alpske države,ZDA

mislim da sem dovolj povedal...

kar se pa skokov tiče je pa stvar jasna-skoki spadajo že med ekstremne športe...
tukaj poleg talenta potrebuješ tudi-PAMET !!!

eno je brcat žogo po travniku,metat na koš v dvorani...drugo je pa leteti po zraku tolko in tolko metrov in pristati ob tem pa se še pustiti ocenjevati...

za konec pa še to-je ni države v Evropi,ki bi se odrekla Prevcu,razen če tega ne bi storila iz objestnosti...in NEVOŠČLJIVOSTI...

p.s. sicer pa zime je konec in naši smučarji in skakalci gredo na počitek...
nam pa nič skrbet...prihajajo letni športi...in tudi tukaj smo prisotni...
verjamem,da bo Rio slišal za Zdravljico...
Bob Sacamano
# 21.03.2016 ob 13:27
Stopimo korak nazaj in poglejmo ta sport iz kapitalisticnega in potrosniskega vidika. Mislite da bodo v tistih 4-5 drzavah, kjer se spremlja ta sport zadovoljni s tem da 2 miljonska nacija vedno zmaguje. Ne bi rekel. Kaj sledi? Manjska gledanost( pustimo slo, mi smo nepomemben trg). Manj denarja. Manj vlaganja. Posledicno slabsi rezultati in postopni umik. Primeri: rusija, finska, svica, italija, francija....
Na koncu bomo sami skakali v svet. pokalu. Zato je nujno da da je cim vec drzav uspesnih za razvoj tega sporta ne samo slo.
Bob Sacamano
# 21.03.2016 ob 13:08
@cairns

Bodimo realni. Smucarski skoki so pomembni in v 4-5 državah na svetu. Zakaj bi morala Hrvaska omenjani skoke? A zato ker smo samo slovenci dobri v njih? Ko bodo na rtvslo omenjali kdo je zmagovalec v kriketu, ki je prav tako popularen v 3-4 državah, pol se lahko razburjas na druge. Sicer je kriket najbolj popularen v Indiji, ki ima milijardo prebivalcev. A ti je zdej jasna slika, kje so skoki s priljubljenostjo na svetu?
stone77
# 21.03.2016 ob 13:18
Smucarski skoki so pomembni in v 4-5 državah na svetu.
----------------------------
ne da so pomembni ampak so SPOSOBNI samo 4-5 državah na svetu...
in Slovenec je letos NAJBOLJŠI
based god
# 21.03.2016 ob 13:10
slavko jerič podrl rekord o pisanju rekordov o najbolj butastih in nepomembnih kombinacijah rekordov

rekord 21ič zaporedoma stopničke
rekord 9ič zaporedoma zmaga v planici in dveh skakalnicah predtem (to ni še uspelo nobeneu skakalcu doslej)
rekord o uvrstitvi med 7 in 10 vendar nikoli slabše kot 9 mesto!!! - ta še posebej vreden
rekord o beleženju rekordov
rekord med skalalci in letalci med uvrstitvami med tri
rekord med nacijami v kombinaciji alpskih športov po številu doseženih točk (čakamo uradno potrditev - avstrijci spodbijajo, ampak jim ne bo uspelo hehe)
schultz23
# 21.03.2016 ob 16:27
si bom sposodil citat jakova faka:

zakaj v planici ni bilo chucka norrisa? ker se je bal, da bo poražen :D
Daedalus
# 21.03.2016 ob 14:44
@Red Panter
Planiški rekordi padali tudi pri dolžini reklam.

Ko je bilo treba nujno takoj po Ani Drev prekiniti prenos smučanja, da se lahko "hitro vklopijo v Planico"...a najprej je bilo skoraj 10 minut reklam?!
SP 2006
# 21.03.2016 ob 16:08
@tureavanture Kako to merijo?

z vaservago
cartekmedo
# 21.03.2016 ob 15:31
Jaz sem spremljala z veseljem kot vsa leta prej smučarske skoke in polete.
Kaj je za druge države najbolj popularni šport pa me iskreno ne zanima.
Kdor je užival je užival.
Dragoon
# 21.03.2016 ob 14:21
No, tudi jaz sem gledal na eurosportu.

Kar se pa HTV tiče - sem šel zdaj prav gledat, in se brez problema najde članke o planici - po drugi strani mi je pa nepojmljivo, da sem na avstrijskih straneh komaj našel kakšen kratek člančič o zaključku svetovnega pokala, pa še ti so večinoma pisali o Kraftu in Haybocku, vmes samo omenili, da je Prevc zmagal, kakšnih slik vzdušja v Planici pa ni bilo nikjer.
royayers
# 21.03.2016 ob 13:00
Evo, Slovenci, narod, ki se non stop pritozuje. Vi morate bit pa res nezadovoljni sami s sabo, da tako tezite.

Bravo RTV, vse super! Seveda je lahko vedno bolje, ampak to so druge zgodbe in vi to dobro veste.
borisev
# 21.03.2016 ob 12:52
@jbtnm
Itak, da se da. Samo na živce mi gre to neumno "štepanje" člankov enega za drugim zgolj z namenom pridobivanju klikov, ker je pač to trenutno "vroča roba". Pač imajo nas za ovčice.
tedy123
# 21.03.2016 ob 19:17
...kar se mene tiče, lepo. če si bil tam, doma dolgčas zaradi konzervativne žirije... in vse kar se je dogajalo je super za Slovenijo in slabo za ostale in ta šport na splošno, sem brskal malo po netu včeraj in npr. švabi na svojih ARD, Sport1 itd. nič od tega na svojih prvih straneh, BBC niti ne bi omenjal, se ve... !? Kaj pa, da so komaj zbrali 8 ekip za tekmo v soboto, in vsaj jaz ne pomnim tekmo te vrste s toliko folka in tako malo tujih navijačev, avstrijci, poljaki, nemci...??? Kakorkoli, dolgoročno ni dobro kar smo jim slovenci ušpićili, priznali ali ne, tako je... in kje so finci, švicarji, švedi, korejci, vzhodnjaki, francozi, američani, kanadčani itd., upajmo na boljše čase ostalih in trenutni nivo naših... !!
dr. LeQuack
# 21.03.2016 ob 17:24
@suicider: Tvoji % so pa naviti v nebo. V Nemčiji biatlon prehiti skoke po levi in po desni, ko je govora o zimskih športih. Tri tekme letošnje novoletne turneje (podatek je le za 3), si je vsega skupaj ogledalo 17 mio ljudi, kar pomeni slabih 6 mio na tekmo. Pa še to so bile rekordne cifre, ker je Freundu na začetku še dobro kazalo.
V Franciji pa še biatlon, kljub temu da so na bližnjem prvenstvu pobrali 7 zlatih medalj, ne dosega 5% gledanost, kaj šele skoki kjer nimajo nikogar za med prvih 15.
salomon321
# 21.03.2016 ob 14:12
@cairns
Planiški rekordi tudi pri televizijski gledanosti

HTV v vseh štirih dneh ni niti enkrat z eno samo besedo omenila da se v Planici kaj dogaja. Absolutna ničla. To bi še razumel če bi bilo v Planici slovensko državno prvenstvo. Da se je odvijal zaključek svetovnega pokala in da o tem sosednja država ne poroča popolnoma nič, je pa zelo jasen znak sovražnega odnosa do naše države.

mas na htv kr ene par clamkov o planici...
Benten
# 21.03.2016 ob 13:14
Smucarski skoki so pomembni in v 4-5 državah na svetu. Zakaj bi morala Hrvaska omenjani skoke? A zato ker smo samo slovenci dobri v njih? Ko bodo na rtvslo omenjali kdo je zmagovalec v kriketu, ki je prav tako popularen v 3-4 državah, pol se lahko razburjas na druge. Sicer je kriket najbolj popularen v Indiji, ki ima milijardo prebivalcev. A ti je zdej jasna slika, kje so skoki s priljubljenostjo na svetu?

Mislim, da tale stran daje kar dobro sliko tega, kako popularen je kateri od športov.

Benten
# 21.03.2016 ob 12:53
Zadnjič je POP TV objavil številke za slovensko nogometno ligo. Najbolj gledan prenos je imel 350.000 gledalcev. To ni slabo, če primerjaš s skoki, kjer je bila zbrana vsa svetovna smetana, na fuzbalu pa pač neugledna slovenska liga brez kakršnihkoli zvezdnikov. Je pa zdaj konec smučanja, planiški vrhunec je bil lep v vseh pogledih, znova začenjamo novembra.
Lillehammer
# 21.03.2016 ob 18:56
Vi kar fuzbal glejte, res ni treba tuki smetit. Jst tud ne hodim pod vase clanke tezit, kolk mi gre nogomet na k. Pa mi gre ful.
Celjan27
# 21.03.2016 ob 18:29
@suicider:

na temo nogometa v LJ ti lahko odgovorim, ker sem navijač Olimpije (pa tudi Mure:)) - v LJ hodi na tekme domače lige 3.000 folka v povprečju in 12.000 na derbi. na DOMAČO LIGO. Ko bo Olmpija v Ligi prvakov (sanje) ali evropski ligi (realnost) bo poln stadion...

...ker hodim na večino tekem v LJ ti lahko iz prve roke povem, da je večina navijačev Olimpije izven LJ...pravi ljubljnačni so preveč razvajeni in bi videli najraje Barcelono vsak teden tu.

Kot zanimivost za ljubitelje skokov;

Peter Prevc navija za Maribor, Doman pa za Olimpijo:)
aristotel
# 21.03.2016 ob 17:30
Cestitke vsem vpletenim, tudi Skaletu, ki se je mau vzeu u roke. To mi deli misko
kvaternik
# 21.03.2016 ob 16:06
Gledanost: Omenjena cifra deljeno z dva. RTV bi se rad hvalil, da bi se pomirilo vedno bol nezadovolno gledalstvo.
u qratz
# 21.03.2016 ob 14:55
tudi pri nas bo čez dva dni vse pozabljeno,vidimo se na naslednji pasji procesiji
skoviik
# 21.03.2016 ob 13:49
sem čakal kdaj bojo luzerji in troli navalili...če vas motijo naši skakalci, smučarski skoki in Planica potem pač ne prebirat prispevkov. Mene ne zanima ne formula 1, ne pogovori Mance Košir in pač ne klikam po teh novicah...nimam nobene potrebe po pritoževanju.
mršavmu kurcu svaka dlaka smeta
el kondor prevc
# 21.03.2016 ob 13:19
Največ je bilo v Planici seveda Štajercev.
Mike1825
# 21.03.2016 ob 23:20
Ne vem zakaj za boga bi se obremenjeval s tem kolko ljudi gleda skoke, kdor ne gleda tega lepega športa ne ve kaj zamuja in zaradi tega ni uspeh naših orlov nič manj vreden. V smučarskih poletih smo praktično pionirji imamo najlepšo in največjo skakalnico na svetu in logično, da imamo tudi zelo kvalitetne skakalce. Seveda pa vsi ti objekti niso nič brez kvalitetnih trenerjev, kar lepo dokazuje Finska, ki ima vse pogoje za odlične treninge ampak jim očitno manjka znanja.
erru
# 21.03.2016 ob 18:58
gusztav
# 21.03.2016 ob 12:32
Ste oglede prek MMCja šteli kot različne IP? Ker če niste, samo jaz štejem za 100 gledalcev, kolkorkrat sem moral resetirat stran zaradi zatikanja....


Vedno si imel isti IP, brez skrbi.

Dajo
# 21.03.2016 ob 18:43
Mene bi recimo zanimala tudi gledanost v EU ali svetu. Ker recimo je nepravično da npr. en Struna zasluži vec kot PREVC.


Samo novoletno turnejo je menda spremljalo preko 200.000.000 gledalcev v 57 različnih državah.
božo1
# 21.03.2016 ob 18:18
Če mene vprašate, je s Planico pretiravanje, ki lahko le škodi! Če samo vzamemo, koliko neumnih vprašanj novinarjev, se človek lahko samo vpraša in umakne!

Za mene je medijski pogled na Planica &ostalo skozi TV sceno čista nula!
Planica je bila za mene krasna, toda brez TV projekcije.
v.t.
# 21.03.2016 ob 17:49
Ob tem članku ste pa večinoma troli v naletu...
...še dobro, da vam ni treba skakati v Planici..
Pih, saj bi se polomili, četudi bi skakali s stola v dnevni sobi.
bruno1985
# 21.03.2016 ob 15:27
@stone 77

se strinjam s tabo...vendar si pa pozabil šport, ki je po mojem mnenju glede popularnosti takoj za nogometom in po mojem mnenju pred košarko...to je seveda tenis

Kdo ne pozna Federerja, Nadala, Samprasa, Aggasija...
kroksi
# 21.03.2016 ob 15:01
Za nagrado za gledanost in zasluge naj Peter Prevc od NLB-ja dobi miljon evrov, Kranjec pa pol miljona
Miš
# 21.03.2016 ob 14:46
Tukaj se moram strinjati s @samy joe. Kapo dol za vse dosežke in rezultate celotni ekipi skakalcev, ampak vsak dan poplava prispevkov o skokih je pa tudi že malo čez rob .

Sej 4 dni se menda da zdržat.


Pač ne bereš, če ti gre na živce, ane? Ne pa, da potem še komentiraš...
Celjan27
# 21.03.2016 ob 14:42
Meni ps je bolj sramota, da niti v Avstriji, niti v Nemčliji ni bilo prenosa Planice. Samo kratka reportaža...

...ŽAL je tako, da je to tretjerazredni šport za cel svet. Žal zato, ker je Prevc - Messi nogometa.

Če bi bili skoki vsaj 10% nogometa, bi vsi vedeli, kje je Slovenija..tako pa že 300 km od naše meje folk pojma nima, kje je Slovenija.

Sicer se je pa dobro videlo, koliko pomenimo v svetu. REKORDA NISO PUSTILI! Ker je to najbolj pomembna stvar - tako za skakalce, kot za turiste, ki bi rekli - Planica = svetovni rekord. Tako pa bodo to govorili v Vikersundu...
Arsenal_fan1
# 21.03.2016 ob 13:45
Za Planico verjamem, sam da je zenske skoke v Ljubnem gledalo 348.200 gledalcev, pa ne. Ne vem no, mogoce pa imam samo jaz tako hudo sreco, da ne poznam nikogar, ki bi to gledal to zalost. :)
bobbek
# 22.03.2016 ob 17:58
ko ze nekateri omenjate sporte,kak so gledani,a je kaj od EBEL lige kaj slisat,ne,ker ni Slovencev zraven,hocem rect,ko nas ne bo vec na vrhu,tudi skoki ne bodo zanimivi,malce realnosti je treba
d_a_r_k_o
# 22.03.2016 ob 02:39
kar lepo dokazuje Finska, ki ima vse pogoje za odlične treninge ampak jim očitno manjka znanja.
Finskim nordijcem najbrž primanjkuje pokroviteljev po dopinški aferi pred leti.
Foteljaš
# 21.03.2016 ob 20:22
Vir: http://www.uefa.com/uefachampionsleague/
news/newsid=2255318.html
Foteljaš
# 21.03.2016 ob 20:22
Vidim, da me je admin brisal, bom probal v slovenščini, ker sklepam, da je bil to problem.

Finale lige prvakov si je ogledalo 180 milijonov ljudi. Vir imam iz spletne strani UEFA.
Svetovni pokal v nordijskem sm ...
link
Bine Norčič
7
26. marec 2018 ob 09:03 Na začetku mojega delovanja z ekipo ZDA smo imeli kar velike težave. Niso bili popolni profesionalci, le redko so se v kvalifikacijah uvrstili na tekmo.
Več novic ...
Kazalo