Predstavitev ekipe

Danica Lorenčič


Novinarsko delo me osrečuje že več kot 30 let. Najprej sem vrsto let delala na Radiu Maribor, nato sem sprejela izziv voditeljstva in urednikovanja na  televiziji. Največ prispekov in oddaj sem pripravila s področja sociale in zdravstva. Zadnjih deset let živim  v okolici Ljubljane in sodelujem z ekipo Polnočnega kluba,.Sem sociologinja in v oddajah rada  spregovorim  o občutljivih in prevečkrat zapostavljenih temah življenja . V veselje mi je spoznavati in se na prijazen način pogovarjati  z iskrenimi in življenja polnimi ljudi. Kadar uspemo z odstrtimi  zgodbami v oddaji  komu pomagati in je odzziv gledalcev pozitiven , sem hvaležna, da mi je življenje naklonilo opravljati poklic, o katerem sem sanjala že v otroštvu.

Tukaj lahko najdete več oddaj, ki jih je vodila Danica Lorenčič.Vida Petrovčič

Vida Petrovčič, profesorica filozofije in sociologije, se že od leta 1980 - vso svojo kariero - profesionalno ukvarja z novinarstvom. 

Od leta 1988 je uveljavljena komentatorka in voditeljica oddaj na RTV Slovenija in znana moderatorka javnih dogodkov. Njena specialnost so finance in gospodarstvo na eni strani ter zanimivi TV intervjuji na drugi.
Novinarsko se je izpopolnjevala v ZDA kot štipendistka ameriške fundacije IREX. Leta 1994 je prejela Terseglavovo priznanje za pošteno in pokončno novinarsko držo.
Je dobitnica treh TV gongov popularnosti publike za sezone 2001/2002, 2002/2003 ter 2004/2005 ter enega strokovnega gonga popularnosti za sezono 2004/2005, ki jih podeljuje priloga Dela in Slovenskih novic Vikend.

Tukaj lahko najdete več oddaj, ki jih je vodila Vida Petrovčič.Zvezdan Martič

Že od študentskih let predstavlja RTV velik del mojih izzivov, dosežkov in ciljev. Bil sem novinar, TV in radijski voditelj, urednik, vodja MMC-ja, tehnični strokovnjak in še kaj. Razvoj tehnologije in medijev mi je omogočil, da lahko delujem kot multimedijalec.

Več o avtorju in povezave:

Facebook profil. / Twitter. / Moj splet.

Tukaj lahko najdete več oddaj, ki jih je vodil Zvezdan Martič.

Video
20 letnica Polnočnega kluba, 29. december

Koledar