novice

Zmaga za Jureta Seška in Nuško Drašček
VESELO RAZPOLOžENJE MED SODELUJOčIMI TUDI PO ODDAJI - 14. april 2008

V finalni oddaji prve serije Zvezde pojejo sta si zmago pripela Jure Sešek in Nuška Drašček. Gledalce sta dobila na svojo stran s pesmijo Save the Last Dance for me in z Malo teraso. Namenili so jima preko 18000 glasov.
Daleč je za naju pomlad in Silvija v izvedbi Boštjana Romiha in Alenke Godec je prav tako navdušila televizijske gledalce, ki so jima namenili preko 15000 glasov.
Eva Irgl in Gianni Rijavec sta pristala na tretjem mestu z nekaj več kot 8000 glasovi. Pela sta Kje so tiste stezice in Rdeči cvet.


KO SO KAMERE UGASNILE

Ko so kamere ugasnile, so se finalisti s pokali posebej za to priložnost izdelanimi v Rogaški in voditelja, vesela, da je za njima uspešna serija desetih oddaj, takole nastavili fotografskemu objektivu:

 

 

 

 

 Zadovoljna z opravljenim delom in zmagovalcema serije je bila tudi žirija: Andrea Flego, Miša Molk, Juan Vasle

 

 

 

 

 Alenki in Boštjanu do zmage ni manjkalo veliko...


 

 

 

 

 


 
...v torto sta kot zmagovalca vendarle zarezala Jure Sešek in Nuška Drašček

 

 

 

 

 Pa še skupinska ob torti:


 

 

 

 

 Druženja po oddaji so se udeležili tudi žirantje prihodnje serije, katere prva oddaj bo na sporedu že to nedeljo; vrhovni sodnik in pisatelj Vasilij Polič, pevska zvezda Helena Blagne in glasbeni urednik na Radiu Slovenija Rudi Pančur:   

 

 

 
Odgovorni urednik razvedrilnega programa Petar Radovič, Miša Molk in pomočnik direktorja Televizije Slovenija Igor Pirkovič: 

 

 

 
Roker rokerju.Če bi mu čas dopuščal, bi morda Slaviša Stojanovič pel v finalni oddaji. Med pogovorom z glasbenim urednikom Draganom Buličem.<<< nazaj

Galerija

 
 Iz galerije ''2. oddaja'' 
 27. februar 2008


Galerija

© MMC RTV Slovenija | 1999 - 2019 | Vse pravice pridržane | Kontakti