novice

Oddaja Zvezde pojejo se je poslovila. Vsem našim gledalcem se zahvaljujemo za pozornost, vse prijazne besede, pobude in konstruktivno kritiko.S sinočnjo superfinalno izdajo oddaje Zvezde pojejo se je iztekla razvedrilna oddaja, ki je bila pri gledalcih toplo sprejeta. Zmagovalci minuli treh serij, ki so se zvrstile od februarja, so še enkrat stopili na oder in se predstavili občinstvu, ki jim je v pretklih mesecih izkazovalo podporo. 

Oddaja je bila kljub tekmovalnemu okvirju že bolj praznično začinjena in je tako minila v sproščenem in vedrem duhu.  
Dueti so nastopili vsak s po dvema novima skladbama, v nadaljevanju pa sta se dva po izboru televizijskih gledalcev predstavila še enkrat in sicer s pesmijo, ki sta jo že izvajala.
Jure Sešek in Nuška Drašček ter Jože Krajnc in Marjan Uljan sta bila dueta, ki ju je občinstvo želelo videti tudi v tretje, na koncu pa je z največ glasovi podpore, potovanje v Egipt namenilo radijskemu in televizijskemu voditelju Juretu Sešku in pevki Nuški Drašček.Že odštevamo dneve, ki nas ločijo od konca leta, praznično vzdušje se počasi stopnjuje, stopnjuje pa se tudi napetost v pričakovanju nedeljske SUPERFINALNE ODLOČITVE o tem, kateri duet izmed treh, ki so zmagali v posameznih serijah, bo duet leta, kateri zvezdnik s svojo pevsko učiteljico oz. učiteljem bo absolutni zmagovalec oddaje ZVEZDE POJEJO!
V nedeljo se bodo za ta častni naslov potegovali trije dueti, ki so v tem letu najbolj navduševali s svojimi nastopi.

To so zaporniški duhovnik Robert Friškovec s pevko Nino Pušlar, radijski in televizijski voditelj Jure Sešek s pevko Nuško Drašček ter humorist in urednik Jože Krajnc s pevcem Marjanom Uljanom.

Predstavili se bodo najprej vsak s po dvema skladbama. V nadaljevanju pa bosta dva dueta po izboru gledalcev še enkrat zapela eno od pesmi, s katero sta najbolj navdušila že v minulih nastopih. Po teh nastopih bodo gledalci s svojimi glasovi odločili o končnem zmagovalcu.

 naprej


Vec novic
Galerija

 
 Iz galerije ''18. oddaja'' 
 10. junij 2008


Galerija

© MMC RTV Slovenija | 1999 - 2019 | Vse pravice pridržane | Kontakti