Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
MMC-teden - tedenska izdaja najboljših vsebin

Avtorji Matej Rijavec

Slovenija – Hrvaška Iz TV-arhiva: Kako je Primož Gliha po hat-tricku v Splitu rezal torto

24.03.2021

Tridesetletna zgodovina nogometnih dvobojev Slovenije in Hrvaške bo drevi postregla z deseto medsebojno tekmo. Prvo srečanje sta reprezentanci odigrali v Murski Soboti 20. junija 1991, le teden dni pred začetkom desetdnevne vojne (0:1).

Intervju Aljoša Matko: Stričeva kritika mi včasih pomeni največ

24.03.2021

Hitronogi Aljoša Matko se je v zadnjih dveh sezonah razvil v enega izmed najvznemirljivejših nogometašev v slovenski prvi ligi. V tednu, ko bo dopolnil 21 let, ga čaka velik izziv – evropsko prvenstvo na domačih tleh. Kaj od njega pričakuje Črnomaljec?

Giro Uradno: Dirka po Italiji tudi po zaslugi Reje 23. maja v Brdih in Novi Gorici

24.02.2021

Dva meseca in pol pred začetkom dirke so organizatorji uradno razkrili traso letošnjega Gira d'Italia. Potrjeno je, da bo ena izmed etap v nedeljo, 23. maja, trikrat prečkala tudi ozemlje Slovenije.

Prva liga Elšnik: Pravijo, da smo cirkus, a na koncu se vedno sestavimo

11.02.2021

Maribor in Olimpija sta zadovoljna z razpletom prvih tekmovalnih preizkusov v letu 2021. Medtem ko so vijoličasti po zaostanku v Domžalah s 3:1 v drugem polčasu izvlekli točko, je prenovljena Olimpija prvič v tej sezoni premagala visokoleteči Koper.

Intervju - Pokljuka 2021 Fortin: Privabiti več gledalcev je bil podoben uspeh kot stopničke Faka ali Brankovičeve

09.02.2021

"Rusi pri nas čutijo slovansko dušo, Norvežanom in Švedom je prirasla k srcu prekrasna narava. Številnim je všeč stik z naravo, ki je bolj pristen kot kje drugje, kjer se zbere 15.000 gledalcev," čare Pokljuke pred SP-jem v biatlonu opisuje Marjan Fortin.

Prva liga Gorica še drugič menja trenerja, Maribor na pragu jesenskega naslova

13.12.2020

Nogometaši Gorice bodo zadnja dva kroga v jesenskem delu Prve lige TS odigrali brez dozdajšnjega trenerja Gordana Petrića. Po sobotnem porazu proti Celju, že petem zapored, je ponudil odstop.

Odzivi po derbiju Skender: Polepšajte božič tudi vi nam in nam dajte mir

04.12.2020

Za Dina Skenderja, ki ga je Mauro Camoranesi julija s Taborom v Stožicah presenetil v predzadnjem krogu, je bil to sladek večer. "Da, to je tudi velika trenerska zmaga," je iskreno priznal po slavju Olimpije na derbiju Prve lige TS proti Mariboru z 2:0.

Intervju Vombergar: Po novici o smrti Maradone na cesti ni bilo žive duše

03.12.2020

"Optimistično zremo proti derbiju, čeprav smo zadnjo tekmo izgubili. Verjamemo, da bomo dobro odigrali in da bodo tri točke ostale v Ljubljani," pred današnjim popoldanskim dvobojem proti Mariboru pravi napadalec Olimpije Andrej Vombergar.

Prva liga Olimpija "na dizel" se tolaži: Tudi Maribor ni neki bavbav

30.11.2020

Medtem ko je Maribor zmagal petič zapored, Olimpiji tudi v tretjem poskusu v tej sezoni ni uspelo povezati treh zmag v Prvi ligi TS. V Domžalah je že po 181 sekundah (!) zaostajala z 2:0. "Začeli smo kot dizelski motor," je dejal trener Dino Skender.

Intervju Nenavaden primer Nardina Mulahusejnovića: od odpadnika do prvega strelca lige

24.10.2020

Za Maribor je Nardin Mulahusejnović v dveh letih odigral vsega šest tekem v Prvi ligi TS, za Koper, kamor je prestopil poleti, v dveh mesecih sedem. S petimi zadetki je trenutno najboljši strelec državnega prvenstva v nogometu.

Prva liga Camoranesi: Višja intenzivnost ključnega pomena. Sicer trpimo.

18.10.2020

Mauro Camoranesi je proti Gorici spet stavil na sistem 3-4-3 in v začetni postavi v primerjavi z derbijem proti Olimpiji pred dvema tednoma opravil le eno spremembo. Nogometaši Maribora prvič v tej sezoni niso prejeli zadetka in so si okrepili samozavest.

Prva liga Skender: Maribor se je bal naših globinskih podaj in predložkov

05.10.2020

"Igrali smo proti Muri in Mariboru, z obema smo remizirali. Mislim, da lahko pozitivno zremo v prihodnost," je bil po koncu nedeljskega derbija v Mariboru (1:1) v 6. krogu Prve lige TS optimističen vezist Olimpije Timi Max Elšnik.

Stran 9 od 56
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov