Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Jutranji program »Hrana v Angliji je precej povprečna, medtem ko je tukaj zares dobra«

Prejšnji petek in soboto je na Trgu Leona Štuklja po dveh covidnih letih premora tretjič potekal Marbeerger Fest, na katerem so obiskovalci razvajali svoje brbončice ob kozarčku piva, burgerjih in rock glasbi.

Nea kuj durh štenkari!

Priljubljeni Štajerski árgo, ki je postal zabavni spremljevalec štajerskega vsakdana domala vsakega prebivalca na »totem koncu«, je dobil v sodelovanju z Radiem Maribor tudi tonsko podobo. Štajerske besede in besedne zveze lahko slišite na frekvencah najstarejše radijske postaje v severovzhodni Sloveniji, posamezni argoji pa so razloženi tudi z lektorskega oziroma etimološkega vidika.

Jutranji program V Mariboru so se zbrali mojstri sestavljanja Rubikove kocke

Zagotovo se mnogi še spomnite Rubikove kocke. Gre za kocko, pri kateri ima vsaka ploskev svojo barvo, a ko jo začnemo premikati, se barve med seboj pomešajo, zato je potrebno imeti kar precej znanja, da jih ponovno spravimo v prvotno obliko.

Jutranji program Podjetna pozitiva: "Dan gre vedno v isto smer, ..."

Pri Območni obrtno-podjetniški zbornici Maribor spodbujajo pozitivno naravnanost in projektu Podjetna pozitiva se od začetka pridružuje Radio Maribor.

Več

Novice

Več

V živo

Jutranji program

Na novo odkriti potenciali reke Drave

Reka Drava je za severovzhodni del Slovenije ključnega pomena, saj iz nje pridobivamo električno energijo in pitno vodo, ima pa tudi izjemen športno-turistični potencial, ki do sedaj še ni bil izkoriščen.

Neverjetno in fantastično doživetje, ki še dolgo ostane v spominu

Radijski obisk 24. Svetovnega prvenstva v letenju s toplozračnimi baloni in oglašanje v živo.

Bili smo na dogodku Medi koroška ajda

V nedeljo smo obiskali ekološko kmetijo Lipnik Linca in preživeli dan v naravi, v družbi čebel in medovitih rastlin. Naša gostiteljica je bila Sara Berglez Zajec.

V soboto se obeta 22. Pravljični dan

V Mariborski knjižnici letos organizirajo že 22. Pravljični dan, ki se bo tokrat odvil v objemu pohorskih gozdov in v cerkvici sv. Bolfenka na Mariborskem Pohorju.

Več

Glasba

Zgodbe

Glasujte za Naj novo slovensko skladbo zadnjega leta!

Glasbeni uredništvi Radia Maribor in Radia Si sta izbrali deset skladb, ki so v zadnjem letu izstopale, pustile odličen vtis pri radijskih poslušalcih in med njimi iščemo "Naj novo slovensko skladbo" zadnjega leta.

Objavljena je prednostna lista za vselitev

Kdor do začetka študijskega leta ne bo dobil postelje v študentskih domovih, se bo moral prehodno znajti drugače, mnogi pa že v izhodišču stanovanje iščejo na trgu. Ni poceni.

Izgubila službo, prodala hišo, šla po svetu

Diane Skokan iz ZDA je IT menedžerka, njeno službo je odnesla epidemija covidaProdala je svoje stvari in se podala po svetu. Prek platforme Workaway najde ljudi, ki potrebujejo pomoč, v zameno dobi hrano in streho nad glavo, pravzaprav pa še veliko več.

Najstarejši delujoči kino pri nas ostaja mlad

Mestni kino Ptuj letos praznuje 125 let, njegova vodja Nina Milošič pa je na VALU 202 v hudi konkurenci postala ime tedna. Dovolj tehten razlog, da smo jo povabili pred mikrofon in ugotavljali vzroke, zakaj je kultura enkrat premagala šport.

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov