Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Radio Maribor Nova "Plata" skupine Koala Voice

Skupina Koala Voice predstavlja četrti studijski album z naslovom Plata

INŠPEKTOR JAKA 25.7.

Družbene smisle in nesmisle na iskriv in humoren način vsak teden raziskuje Inšpektor Jaka (Vinko Šimek). Koga je pod satirično lupo ujel tokrat? Izveste vsako nedeljo ob 12.30 na Radiu Maribor.

Novice V Radvanju bodo zgradili zadrževalni bazen

Objekt bo zmanjšal tamkajšnje težave s padavinskimi vodami

Novice Podravje še vedno na repu po precepljenosti

V najslabše precepljenih občinah so se že prej slabše odzivali na preventivne zdravstvenege programe, kot so presejalni programi za zgodnje odkrivanje rakavih obolenj.

Jutranji program Papige niso hišni ljubljenček za vsakogar

Zanimanje za papige že nekaj let narašča. Mnogi posamezniki si želijo imeti izvirnega hišnega ljubljenčka, kar zagotovo papiga je. Vendar vzgoja te vrste ptic doma ni tako enostavna, saj te živali potrebujejo skrb, pozornost in imajo določene zahteve.

Radio Maribor Goran Dragić prihaja 28. julija v Maribor

Goran Dragić bo torej kmalu v mariborskem športnem parku Tabor odprl pametno košarkarsko igrišče. Gre za drugo tovrstno, eno je namreč že v Ljubljani.

Več

Novice

Bistriški dom za starejše bodo nadgradili

Bistriška enota Dom dr. Jožeta Potrča Poljčane je bila dokončana pred dobrimi 7 leti in pol, in že takrat je bilo jasno, da bo 124 postelj kmalu premalo. Zato se je občina odločila, da dom nadgradi.

Snaga ne bo več upravljala mariborskih tržnic

Dejavnost bodo predvidoma prevzele Mestne nepremičnine

Več

V živo

Jutranji program

Študenti ne pozabite oddati prošnje za bivanje v študentskih domovih

Bivanje v študentskem domu predstavlja eno izmed najbolj zaželenih oblik bivanja v času študija, ki je tudi subvencionirana in ''študentskemu žepu'' prijazna.

Virtualna izkušnja za vse generacije

Zavod za turizem Maribor je novost v mariborski turistični ponudbi razvil v okviru projekta za inoviranje kulturne dediščine Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

AKTIVNI Z RADIEM MARIBOR - 6. teden vadbe

V zadnjem tednu naše akcije - "Aktivni z Radiem Maribor", skupaj z Unifitom Slovenija, smo se tokrat odpravili kar v fitnes Pristan. Spoznavali smo osnove fitnesa in predstavili nekaj osnovnih vaj.

Kako uresničiti dobro poslovno idejo?

Regionalna razvojna agencija za Podravje - Maribor je kot osrednja razvojna agencija v podravski regiji skupaj s partnerskimi institucijami najpomembnejši člen za razvoj tako Mestne občine Maribor kot tudi vseh ostalih 40 občin v regiji.

Več

Zgodbe

V dobri družbi s Kristijanom - 121. oddaja

V dobri družbi s Kristijanom smo tokrat gostili: ansamble Spev, Dar, Šus, družino Gorenjak in bili čez mejo v Števerjanu

Kemija ekipe je kemija predstave

Z žlahtnima komedijantoma, Matejo Pucko in Gorazdom Žilavcem, članoma Drame SNG Maribor, smo se pogovarjali o komediji kot gledališki zvrsti, o njenem ustvarjanju in učinkih ter ugotovili, da je je na gledaliških odrih (skorajda) premalo.

V dobri družbi s Kristijanom - 120. oddaja

V dobri družbi s Kristijanom smo tokrat gostili: Ansambel Zeme, Mlade Dolenjce, Dolenjskih 5, Stil in Ansambel Štrk

V dobri družbi s Kristijanom - 119. oddaja

V Dobri družbi s Kristijanom smo slišali nekaj novih pesmi, ki so jih v teh dneh posneli ansambli. Z nami so bili: Fehtarji, Akordi, Dejan dogaja in S.O.S. kvintet ter Žiga s prijatelji. O 15-letnici delovanja pa smo se pogovarjali z Ansamblom Vihar.

Več
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov