Suggestions

No search results.


Search results

Search results

Search results

Search results

Search results

Search results

Search results

Search results

MMC RTV 365 Radio Television mojRTV × Menu

Last articles

Don't miss Land of Dreams: Henry Soldevilla

Meet Henry Soldevilla, a Filipino in Slovenia.

On this day 10 December

In 1520, the German reformer Martin Luther in Wittenberg publicly burned the papal bull in which the pope threatened him with excommunication.

Fresh Cut Alan Walker & Daya – Heart Over Mind

Norveški didžej in producent Alan Walker, ki je leta 2015 zaslovel s singlom Faded, je v začetku novembra izdal četrti studijski album The Walkerworld.

News Prevalje gets a new climbing centre

The new climbing centre, valued at 5 million euros, was opened in the presence of sports climbing champion Janja Garnbert, the Minister of Economy Matjaž Han, former president Borut Pahor, and former PM Janez Janša.

Events Naj novo slovensko skladbo zadnjega leta je zapel Leopold I.

Poleg radijskega prenosa na Radiu Maribor in Radiu Si je bila letošnja novost tudi neposreden prenos na 1. programu Televizije Slovenija.

Radio Si Main Stage PRESTAVLJENO!!! novi termin 14.12. RadioSi Main Stage - KING FOO

Zaradi bolezni smo primorani prestaviti napovedan koncert...novi termin je četrtek, 14.12.2023!!! – ekskluzivno na našem odru – V ŽIVO! … KING FOO – izvirna indie pop-rock, funk & fusion zasedba – KING FOO!

More

Listen live

Latest recordings

News

SDS claims Logar establishing new party

The Slovenian Democratic Party (SDS) claims that its MP, Anže Logar, is in the process of forming his own party, urging him to be transparent about his political ambitions.

UNICEF report shows Slovenia leads in child poverty reduction

A UNICEF report revealed that Slovenia has made the most progress in reducing child poverty among 39 EU and OECD countries in the past decade.

Slovenian arrested for assisting in escape

The Russian businessman escaped with the help of a Slovenian citizen.

More

Euranet Plus Special/GenZ: Mladi 'NEET' in njihov položaj

V tokratnem Euranet Special Gen Z smo se osredotočili na položaj mladih 'NEET'. Tistih, ki ne delajo, in niso v izobraževanju. Na Direktoratu za trg dela in Zavodu RS za zaposlovanje pravijo, da so tej skupini mladih na voljo različni programi.

Euranet Plus Special/ Green Deal: Demografija in podnebne spremembe

Evropsko prebivalstvo se stara, zato bodo, kot pravijo strokovnjaki, starejše generacije vse bolj odgovorne za skupne emisije. Znanstveniki ocenjujejo, da bodo do leta 2060 kar 39% skupnih emisij ustvarili ljudje, starejši od 65 let.

More
Subscribe to newsletter

Subscribe to newsletter

Neveljaven email naslov