Foto: MMC RTV SLO
Foto: MMC RTV SLO

Najaktualnejši dogodki

  • Vladni govorec Jelko Kacin je sinoči na novinarski konferenci dejal, da vladni ukrepi in rešitve delujejo, a žal pravila narekuje virus.
  • Svetovalna skupina pod vodstvom Mateja Lahovnika bo preučila predloge za drugi protikoronski sveženj, ki so jih oblikovale delovne skupine, finančni ministri EU-ja pa bodo nadaljevali zahtevna pogajanja o fiskalnem svežnju za blažitev posledic pandemije.
  • Računsko sodišče: Ni omejitev za neposredno kupovanje opreme od proizvajalcev
    Potem ko je Računsko sodišče ovrglo trditve, da Zavod RS za blagovne rezerve zaščitne opreme ne sme kupovati neposredno od kitajskih proizvajalcev, je minister Zdravko Počivalšek naknadno pojasnil, da država prek posrednikov posluje zaradi varnosti.
  • KPK pod drobnogled vzel posle, ki jih je sklenil zavod za blagovne rezerve
    Zavod za blagovne rezerve ne namerava prekiniti pogodbe z družbo Acron, saj se je družba izkazala za zanesljivega partnerja in je 80 odstotkov naročenega v prvi pogodbi že dostavila, čeprav se rok izteče šele prihodnji teden.

Prenos novinarske konference s tolmačem v slovenski znakovni jezik lahko spremljate ob 11. uri na TV SLO 3.

Posnetek novinarske konference s tolmačem v slovenski znakovni jezik bo pozneje na voljo na ogled v spletnem arhivu 4D in na spletni strani www.dostopno.si.

Po predvajanju bo novinarska konferenca opremljena tudi s podnapisi. Ogledali si jo boste lahko v spletnem arhivu 4D in na spletni strani dostopno.si v rubriki PODNAPISI.