Fotografija iz uvodne špice oddaje Studio 3. Foto: SOJ RTV SLO
Fotografija iz uvodne špice oddaje Studio 3. Foto: SOJ RTV SLO

Tokratna Tarča govori o zelo aktualni problematiki: nevarnosti širjenja koronavirusa. Gostje so razpravljali o iskanju razumne poti med pretiranim preplahom in resnostjo težav zaradi širjenja koronavirusa in odgovarjali na vprašanje, ali so dvomi v pripravljenost našega zdravstva upravičeni in ali bi morala država ukrepati bolj odločno in prepričljivo.

Tarča s tolmačem v slovenski znakovni jezik bo predvidoma na sporedu danes ob 16. uri in ob 21.15 uri na TV SLO 3. Ker je točen čas predvajanja lahko spremenljiv, vas prosimo, da spremljate tudi objave v TV sporedu na povezavi https://4d.rtvslo.si/program.

Tarča s tolmačem v slovenski znakovni jezik je bila včeraj na TV SLO 3 predvajana z zamikom v poznih večernih urah, ker nismo mogli predvideti, da bo 14. nujna seja Odbora za kulturo trajala tako dolgo. Za nastalo situacijo se gledalkam in gledalcem opravičujemo.

Tarčo s tolmačem v SZJ si lahko že ogledate v našem arhivu: https://www.rtvslo.si/dostopno/znakovni-jezik?4d=174674989

Tarča s podnapisi za gluhe in naglušne je prav tako že na voljo v spletnem arhivu RTV 4D in na spletni strani www.dostopno.si in sicer tukaj: https://www.rtvslo.si/dostopno/podnapisi?4d=174674920.