Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

EU parlament na kratko

Več novic

Evropske volitve 2024 Gibanje Svoboda se na evropske volitve podaja z geslom V Evropi s svojo glavo

Svoboda se na evropske volitve podaja z geslom V Evropi s svojo glavo. Zavzemajo se za zeleni prehod, boljše plače in razmere, poudarili so tudi pravico žensk do splava. Joveva je za več izbire med kandidati. Meni, da je to boljše za demokratičnost.

10

Evropske volitve 2024 Zeleni Slovenije bodo v predvolilnih soočenjih na RTV Slovenija uvrščeni med parlamentarne stranke

Stranka Zelenih Slovenije bo v predvolilnih soočenjih na RTV Slovenija uvrščena med parlamentarne stranke. Nosilec liste je namreč trenutni evroposlanec Klemen Grošelj, ki je v začetku maja izstopil iz Gibanja Svoboda in postal član Zelenih.

14

Evropske volitve 2024 Koliko bodo stranke odštele za kampanjo pred EU-volitvami?

Pred evropskimi volitvami 9. junija so se politične stranke in skupine kampanje lotile različno. In koliko bodo stranke odštele za oglaševanje, letake in kampanjo? Vse od 250 tisoč evrov pa do skromnih 1000 evrov.

41

Umetna inteligenca Akt o umetni inteligenci: ureditev, s katero Evropski parlament cilja na ves svet

Evropski parlament je po dolgih letih priprav sprejel akt o umetni inteligenci, enega največjih podvigov tega mandata, s katerim želi vplivati na globalno prakso. Toda, ali je s tem zagotovil, da se bo razvoj umetne inteligence selil drugam?

67

Evropske volitve 2024 Kako prihodnost evropske demokracije vidijo kandidati za evropske poslance?

Kandidati za evropske poslance so na soočenju o prihodnosti evropske demokracije, ki ga je organiziral Mirovni inštitut, spregovorili o evropskih vrednotah, odtujenosti od EU, svobodi medijev, boju proti dezinformacijam in politični participaciji mladih.

6

Evropske volitve 2024 Zeleni Slovenije: Varovanje zdravja in kakovostnega življenja

Varovanje zdravja, kakovostnega in trajnostnega življenja ljudi bo prednostna naloga liste Zelenih Slovenije. Kot navajajo, predstavljajo liberalno-socialno-zeleno politično alternativo.

4
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov