Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Dirka po Italiji

SOS odmev Fink: Pogačarjevi tekmeci so se od starta sprijaznili, da dirkajo za drugo mesto

"Vsi Pogačarjevi nasprotniki vedo, da je serijski zmagovalec in s svojimi vožnjami 'športno ubija' nasprotnike in tekmece. Vsi vedo, da je nepopustljiv, kadar je v igri za zmago, je preprosto ne prepušča," o nespornem junaku Gira razmišlja Bogdan Fink.

66

Giro Lastniku ciklamne majice simbolična kazen za vožnjo v zavetrju

UCI-jevi komisarji so simbolično kaznovali Jonathana Milana, ker se je na zadnji etapi Dirke po Italiji iz ozadja prebijal s pomočjo zavetrja avtomobilov, pri čemer mu je največjo pomoč nudil avtomobil ekipe Visma Lease A Bike.

3

Giro Tadej Pogačar: Vsaka zmaga ima svojo zgodbo, ustvarja svoje spomine

Tudi letos slovensko kolesarsko slavje v večnem mestu. Lanski Giro je zaznamovala srhljivka s sneto verigo in izjemno vrnitvijo Primoža Rogliča na Višarjah, letošnjega pa zgodovinska prevlada Tadeja Pogačarja.

106

Po zadnji etapi Pogačar: Giro bo pri vrhu mojih zmag, a Tour je le Tour

"Kar brez besed sem, sploh v Rimu, kjer je noro lepo. Proslavljati tukaj zmago je noro," je po zmagi na 107. Dirki po Italiji povedal slovenski kolesarski as Tadej Pogačar, ki je s potekom sezone zelo zadovoljen.

113

Dirka po Italiji Pogačar potrdil zmago na Giru in dvignil pokal neskončnosti

107. Dirka po Italiji se je končala. Dobil jo je Tadej Pogačar, ki je zadnjo etapo končal v času zmagovalca. Etapo je v ciljnem sprintu dobil Tim Merlier pred Jonathanom Milanom.

201

"Pogi" po zmagi "Veliko je obveznosti, sploh z rožnato majico. Nič ni bilo lahko."

"Bolj ali manj je bilo tako, kot sem si zamislil. Neverjetno, kako je ekipa odvozila, fenomenalno," je po koncu etape, s katero je potrdil prevlado na letošnji Dirki po Italiji, povedal Tadej Pogačar.

45

"Kot Superman" Pogačar smejaje in z neverjetno vožnjo potrdil zmago na Giru

Slovenski as Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je pokoril konkurenco na 107. Dirki po Italiji. Z lahkoto je dobil tudi zadnjo gorsko etapo in s tem potrdil skupno zmago. To je drugo slovensko zaporedno slavje na kultni dirki.

437

Več novic

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov