Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Mitja Lisjak

Formula 1 Lahko prevelika dominantnost dirkača ali moštva škoduje formuli ena?

03.10.2023

Ljubitelji kraljice motošporta so trenutno priča zgodovinski dominantnosti Maxa Verstappna in Red Bulla. V kakšni meri pa to koristi oziroma škodi temu športu?

Formula 1 Verstappen v Suzuki več kot pol sekunde hitrejši od najbližjega zasledovalca

23.09.2023

Max Verstappen (Red Bull) je po pričakovanjih dobil kvalifikacije pred nedeljsko dirko formule ena za VN Japonske v Suzuki. V vožnji na čas sta se mu še najbolj približana mclarna: Oscar Piastri je bil drugi, Lando Norris tretji.

Premier league Man City, Liverpool in Tottenham po preobratih ostajajo neporaženi

16.09.2023

Nogometaši Liverpoola so z imenitno predstavo v drugem polčasu strli Wolverhampton v gosteh (1:3) in po petih krogih angleške Premier league ostajajo še neporaženi. Zmagala sta tudi Manchester City in Tottenham, medtem ko so rdeči vragi (znova) izgubili.

Jim Clark Gospod Eleganca, eden najboljših dirkačev vseh časov

08.09.2023

Danes mineva natanko 60 let od dneva, ko je legendarni dirkač formule ena Jim Clark osvojil svoj krstni naslov svetovnega prvaka v Monzi in s tem premaknil kar nekaj pomembnih motošportnih mejnikov.

SP v košarki 2023 Slovenci v drugem polčasu strli Zelenortčane

30.08.2023

Slovenski košarkarji so dobili še tretjo tekmo predtekmovalne skupine letošnjega SP-ja. Na Okinavi so po pričakovanjih z 92:77 premagali Zelenortske otoke.

Premier liga Darwin pokopal Newcastle na St. James's Parku

27.08.2023

Liverpool, ki je večji del tekme igral brez izključenega Virgila van Dijka, je dobil derbi 3. kroga Premier lige. Z 2:1 je v gosteh premagal Newcastle United. Mož odločitve je bil Darwin Nunez, ki je zadel oba gola, odločilnega v 93. minuti.

Formula 1 Verstappen v Zandvoortu izenačil Vettlov dosežek

27.08.2023

Max Verstappen je veliki zmagovalec dirke formule ena za VN Nizozemske v Zandvoortu. Drugo mesto je osvojil Fernando Alonso (Aston Martin), tretji je bil Pierre Gasly (Alpine).

Premier liga Derbi med Chelseajem in Liverpoolom ni prinesel zmagovalca

13.08.2023

Derbi uvodnega kroga Premier lige sta odigrala Chelsea in Liverpool, ki sta se na Stamford Bridgeu razšla brez zmagovalca. Bilo je 1:1.

SP v nogometu (Ž) Španke in Švedinje prve dvignile polfinalno vstopnico

11.08.2023

Reprezentanca Španije je prva polfinalistka letošnjega nogometnega SP-ja za ženske. Po podaljšku je z 2:1 dobila četrtfinalni obračun z Nizozemsko. Švedinje so zdržale pozen nalet Japonk in prav tako slavile z 2:1.

Kolesar z velikim K Mohorič bo denarno nagrado namenil za pomoč prizadetim v poplavah

04.08.2023

"Super, da se čim prej vrnem domov, da bom lahko pomagal po svojih najboljših močeh, tudi finančno," je po zmagi na Dirki po Poljski dejal kolesarski as Matej Mohorič, ki je s težkim srcem spremljal vesti o poplavah in neurjih v Sloveniji.

SP v kolesarstvu Mezgec: Težja je dirka, bolje bo za Tadeja

04.08.2023

V Glasgowu se bodo ta konec tedna kolesarji pomerili za naslov svetovnega prvaka v cestnem dirkanju. Kakšno je stanje pred veliko dirko in v kakšni formi je Tadej Pogačar? Odgovore so podali na novinarski konferenci ...

Prestopi v Savdsko Arabijo Klopp: Uefa ali Fifa morata najti neko rešitev

02.08.2023

Trener Liverpoola Jürgen Klopp je pozval Mednarodno nogometno zvezo, naj preuči prestopni rok Savdske Arabije, ki se konča tri tedne po evropskem. Razlog? Boji se, da igralcev, ki bodo odšli v Savdsko Arabijo, s kolegi v Evropi ne bo mogel nadomestiti.

Stran 6 od 177
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov