Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Dirka po Italiji

Giro Merlier najhitrejši v sprintu v Padovi, v petek karavana najbližje Sloveniji

Belgijec Tim Merlier (Soudal Quick Step) je zmagal na 18. etapi Dirke po Italiji od Fiere di Primiera do Padove, ki je bila dolga 178 km. Ravninska trasa je pričakovano minila v znamenju sprinterjev, Merlier je na 107. Giru drugič prehitel vse konkurente.

44

Slavko Jerič Pogačarjev učinek: Kljub prevladi gorenjskega volka gledamo zanimiv Giro

Dirka po Italiji gre počasi h koncu, zmaga se obeta prvemu favoritu Tadeju Pogačarju, ki ima pred zasledovalci res ogromno prednost. Marsikdo bi pomislil, da gre za preveč monotono dirko, a Giro je vseeno zanimiv in vznemirljiv.

108

Giro, 17. etapa Steinhauser do prve zmage, Pogačar pretegnil noge za drugo mesto

Zadnjo gorsko etapo na 107. Dirki po Italiji s ciljem na klancu je dobil 22-letni Nemec Georg Steinhauser, ki se na prelazu Brocon veseli prve zmage kariere. Tadej Pogačar se je znova otresel tekmecev in še za 24 sekund utrdil lastništvo rožnate majice.

324

Športni SOS Pogačar edini v zadnjih 40 letih, ki na tritedenskih dirkah zbira tako veliko zmag

V zadnjih 40 kolesarskih sezonah sta le Tony Rominger in Laurent Jalabert na poti do zmage na tritedenski dirki slavila vsaj pet etapnih zmag. Tadej Pogačar jih je toliko že zbral na tem Giru in bi se jima tako lahko v nedeljo tudi pridružil.

21

Tour 202 Luka Mezgec: "Pogačarja imajo vsi radi"

Tadej Pogačar v šampionskem ritmu koraka k veliki zmagi na letošnji Dirki po Italiji ob tem pa ostaja zelo priljubljen, tako v kolesarski javnosti kot med sotekmovalci.

36

75. zmaga kariere Pogačar mimo tekmecev, "kot da bi imel motor"

Tadej Pogačar je na (precej skrajšani) gorski 16. etapi Dirke po Italiji želel, da bi bil to dan Rafala Majke, toda Poljaku je na koncu zmanjkalo moči in Pogačarju ni preostalo drugega, kot da naredi odločilen korak k 75. zmagi kariere.

480

SOS odmev Fink o Pogačarjevi prevladi na Giru: "Morda se je sploh prvič resno lotil tritedenske dirke"

"Občutek imam, da ima Pogačar kak kilogram manj kot običajno, zato me njegove predstave ne presenečajo. Po eni strani je to znanstvena fantastika, po drugi strani pa je serijski zmagovalec, zato me to več niti ne preseneča," o Giru razmišlja Bogdan Fink.

102

Več novic

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov