Oddaja Moja Slovenija se z 27. decembrom poslavlja z malih ekranov. Foto: Žiga Culiberg Foto:
Oddaja Moja Slovenija se z 27. decembrom poslavlja z malih ekranov. Foto: Žiga Culiberg Foto:
Moja Slovenija - 20.12.2014. Foto: Žiga Culiberg
Ustvarjalci oddaje Moja Slovenija bodo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenija v oddaji, ki bo na sporedu 20. decembra, med 20. in 22. uro zbirali sredstva za otroke štirih družin v stiski. Svoj prispevek lahko oddate na 090 93 30 93, cena klica pa bo znašala 2,99 evra. Foto: Žiga Culiberg
Moja Slovenija - 27.12.2014. Foto: Žiga Culiberg
Posebnost zadnje, praznično obarvane oddaje bo, da se bo Mario preizkusil v vlogi, ki je bila do sedaj namenjena tekmovalcem. Preverite, kako se bo odrezal! Foto: Žiga Culiberg

V šestih sezonah oddaje Moja Slovenija je bilo posnetih kar 69 oddaj, odigranih je bilo več kot 500 iger, nastopilo je več kot 300 znanih Slovencev, z navijaških tribun pa je tekmovalce spodbujalo več kot 15 tisoč navijačev. Prek vseh humanitarnih akcij pa je bilo za družine ter projekta TOM telefon in Botrstvo zbranih več kot 100 tisoč evrov.

Dobrodelna Moja Slovenija zbira sredstva za otroke štirih družin
V predzadnji oddaji, ki bo na sporedu v soboto, 20. decembra, ob 20.00 na TVS 1 bodo ustvarjalci oddaje Moja Slovenija v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenija izpeljali še zadnjo skupno dobrodelno akcijo, s katero bomo poskušali prižgati iskrice v očeh otrok iz štirih slovenskih družin.

S klicem na telefonsko številko 090 93 30 93, lahko oddate svoj prispevek med oddajo v soboto, 20. decembra, med 20. in 22. uro ter med ponovitvijo oddaje, ki bo 23. decembra, in sicer med 17.30 in 19.30. Cena klica oz. znesek vašega dobrodelnega prispevka bo 2,99 evra. Skupaj z vami in vašimi prispevki jim bomo lahko omogočili lepši začetek novega leta.

Gosti oddaje bodo pevka Helena Blagne, glasbenik Tomaž Kozlevčar, igralca Vesna Pernarčič in Andrej Murenc ter pevca Alya in Matjaž Kumelj.

Moja Slovenija bo zadnjič na sporedu 27. decembra
Praznično obarvana zadnja oddaja Moja Slovenija bo prav posebna. Tekmovali bodo trije pari, za razliko od vseh predhodnih oddaj, pa se bo Mario tokrat preizkusil tudi v vlogi, ki je bila do sedaj namenjena tekmovalcem. Gosti oddaje bodo voditeljski par oddaje Slovenski pozdrav Blaž Švab in Darja Gajšek, pevca Anika Horvat in Rok Ferengja (skupaj sta posnela nekaj duetov) ter Simona Vodopivec Franko in Jure Franko, ki bo po daljšem času prvič nastopil v razvedrilni oddaji. Oddajo si lahko ogledate v soboto, 27. decembra, ob 20.00 na TVS 1.

Avtor fotografij: Žiga Culiberg