Dirka po Sloveniji
slice
Boj za zeleno majico na še višji ravni
26. Dirka po Sloveniji bo od 19. do 23. junija, 3. oktober 2018 ob 17:24 Dirka po Sloveniji se bo prihodnje leto "preselila" v višjo kategorijo UCI-koledarja (2. HC), tako da lahko pričakujemo še elitnejšo zasedbo kolesarjev.
71
Kamnik najboljši gostitelj jubilejne Dirke po Sloveniji
4
29. junij 2018 ob 16:19 Kamnik in Laško sta mesti, ki sta letos še posebej izstopali pri izvedbi kolesarske Dirke po Sloveniji. Kamnik je prejel naziv naj gostitelja, Laško pa je prejelo nagrado za izvirno promocijo.
Vroče železo, ki ga je treba kovati
44
18. junij 2018 ob 07:54 Zgodovine se ne da kupiti.
Roglič potrdil šampionsko formo, na odru še Mohorič
103
17. junij 2018 ob 17:01 Primož Roglič je zmagovalec Dirke po Sloveniji. Temelje za uspeh je položil na sobotni kraljevski etapi, zmago pa potrdil z najboljšim časom v nedeljskem kronometru.
Po kraljevski etapi: za spektakel ne potrebujemo Vršiča!
38
16. junij 2018 ob 17:38 Primož Roglič in Matej Mohorič sta poskrbela za velik dan slovenskega kolesarstva in navdušila izjemno množico na trasi do Kamnika, kjer je Roglič več kot dva tisoč ljubiteljem kolesarstva sporočil: ...
Roglič kot lani na Touru: v velikem slogu dobil kraljevsko etapo Primož Roglič je z izjemnim napadom na zadnjem vzponu na Volovjek dobil dobil kraljevsko etapo Dirke po Sloveniji in je pred drugo skupno zmago v karieri.
102
Roglič in Mohorič zelo opazna, smetano pobral Uran Rigoberto Uran je s šampionsko predstavo dobil 3. etapo kolesarske Dirke po Sloveniji, ki se je končala s ciljem na Celjskem gradu.
108
Groenewegen našel pot, Hill odkljukal vse točke Dylan Groenewegen je zmagovalec druge etape Dirke po Sloveniji od Maribora do Rogaške Slatine, dolge 153 km. V skupnem vodstvu je Benjamin Hill.
61
Consonni dobil uvodni šprint v Murski Soboti, Mezgec četrti Trojna italijanska zmaga na prvi etapi Dirke po Sloveniji. Simone Consonni je dobil šprint v Murski Soboti, Luka Mezgec pa je končal na četrtem mestu.
95
Največji tekmeci imajo Rogliča za glavnega favorita Dirke po Sloveniji Čeprav bodo v sredo ob 13.25 v Lendavi na štartu 25. Dirke po Sloveniji številni zvezdniki kolesarstva, vsi v vlogo prvega favorita za končno zmago postavljajo Primoža Rogliča.
28
Kolesarski šov s številnimi zvezdniki bo napet do konca Kar težko je verjeti, kaj letos ponuja Dirka po Sloveniji. Šprinterska zasedba bo boljša kot na Giru, med tistimi, ki bodo s Primožem Rogličem tekmovali za zeleno majico, pa je tudi Rigoberto Uran.
37
Na Dirki po Sloveniji tudi drugi z lanskega Toura V karavani kolesarske Dirke po Sloveniji, ki iz leta v leto pridobiva veljavo, bo od srede do nedelje tudi lani drugouvrščeni na Dirki po Franciji Rigoberto Uran, je za TV Slovenija povedal direktor ...
16
Številni zvezdniki na slovenskih cestah, Majka bo branil zmago Na 25. Dirki Po Sloveniji se obeta obračun številnih kolesarskih zvezdnikov. Potrjeni so že šprinterji Marcel Kittel, Mark Cavendish, Dylan Groenewegen in Caleb Ewan.
18
Dirka za vse okuse, za konec pa kronometer do Novega mesta 25. Dirka po Sloveniji se bo stopnjevala do konca, ko bo 17. junija kronometer od Trebnjega do Novega mesta. Kraljevska etapa bo četrta z vzponi na Jezersko, Pavličevo sedlo in Volovljek.
10
Roglič pravi, da je trenutno v življenjski formi " Nimam se za kronometrista, hočem biti kompleten kolesar ," pravi Primož Roglič, ki pa bo na Dirki po Sloveniji med favoriti tudi zaradi zadnje etape, ko bo na sporedu vožnja na čas.
37

Kazalo