Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Zimski športi

Sprehod junakov zime po zlati preprogi

Smučarska zveza Slovenije je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani organizirala Večer šampionov. Na tradicionalnem srečanju so počastili uspehe ter dosežke junakov in junakinj zime v pretekli sezoni.

9

Zimski športi

Tepeš takoj pred velikim izzivom: poškodba Nike Vodan

Jurij Tepeš se je že temeljito lotil dela na čelu ekipe slovenskih skakalk. Nasledil je Zorana Zupančiča, ki se je sredi aprila po šestih sezonah poslovil od ekipe. Na treningih je tudi poškodovana Nika Vodan, pred poroko Križnar.

15

V viharju trenerskih sprememb odhaja tudi Klemen Bergant

Po sedmih letih Klemen Bergant ni več trener najboljšega slovenskega alpskega smučarja Žana Kranjca, ki je v tem času dobil srebrno olimpijsko medaljo, v svetovnem pokalu pa 14-krat stopil na stopničke za zmagovalce, dvakrat je tudi zmagal.

21

Koštomaj nove delovne izzive našel v Avstriji

Po Janezu Slivniku, zdaj že nekdanjem vodji slovenskih smučarskih reprezentanc, je nov delovni izziv v Avstriji našel tudi Gregor Koštomaj, ki je bil nazadnje odgovorni trener slovenske ženske reprezentance v tehničnih disciplinah.

6

Za Slovenijo bo nastopila tudi Američanka slovenskih korenin

Američanka slovenskih korenin Lila Lapanja, za katero je 44 nastopov v svetovnem pokalu alpskih smučark, si želi v novi tekmovalni sezoni smučati za državo svojega očeta Slovenijo.

34
Več

Izbor

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov